[三差激]韋斯咸 vs 利物浦 2

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
一場半場我就同意你講
依家講緊成季都係呢個情況 後防派膠先失後追
追到無事反勝大家開心 追唔到就屌前面唔入 根本問題無解決過
你試下阿仙奴咁入一球就夠贏 依家咁樣搞到前中後都勁大壓力
咁講真重建一定係review咗前線先架啦
入唔到波贏都贏唔到乜都唔洗講
何況分數上贏到1場波=悶和3場波冇可能唔係睇前面先
而家咁崩法前線後防兩者有差唔多責任都好
先郁前線係理性選擇黎喎
咁好彩係紐
Nkk連場都落唔到講經
Nkunku係車咪又係坐多過踢 大家都垃圾 打和啦

好早已經屌鳩前面4廢 Stats don’t lie
xG同射門數全英超第1,2 但射門轉化率英超第10
唔係針對傻紐 係根本前面除左jota之外4個都係垃圾 射門轉化率冇個過17%
要跑助攻拉扯走位根本4個都做到高普體系同打法 冇話得傻紐先識 但把握力4個垃圾連英超水平都冇 冇改善落bench賣走都唔可惜
順帶一提 原來傻波都射咗幾廿腳但轉化率得14%
而家講乜都得架啦

我同意

但係崩盤起初就係前面cant kill the game
後面就受壓
然後大意失誤 失分
之後成隊信心有問題 前面把握唔到 然後後面就。。。
Loop

不過我係同意今季後防好曳
真 呢D 9up既野
arsenal 連2 都無?
如果簽果個係nkk可能前4都冇
全職文員嚟
我只係覺得 Nunez 唔 work sad 嘅位係廢中睇人眼光可能真係有問題
然後延伸到成個轉會操作失敗 影響呢兩季成績 都係關佢事
阿鳩沙卡托沙even kai仔轉化率都2成幾 唔使xG都夠炒柒對面

但係的而且確高普真係下錯注
不過走去話recruitment team其實係心儀另一人就好明顯真係有點事後孔明
兩派又鬥緊啦,將責任推返去高普眼光差身上
咁早一季嚟可能又唔同 佢上季先大傷
人地阿鏝都係可以拎住一球磨到完場
你唔得就係成隊波問題啦 仲講衝冠
唔推落高普都係高普食嫁啦 依家事後孔明好撚肉酸

黃金一代之後基本上佢啲操作都係輸多贏少

當然資源問題+fsg管理不善好難唔關事嘅
但係不得不承認
佢真係落錯咗注
利啲軍醫
幫slut寫定免責條款
屌紐再衰多季都唔關slut同fsg事
唔係話高普冇責任
不過對fsg黎講高普剩餘價值就係食返晒呢啲野
都好正路嘅操作
人都走啦 咪撚咁多嗲收聲算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞