[三差激]韋斯咸 vs 利物浦 2

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
slut進攻有無form
定係都係靠pressing之後打天才波?
前面我估賣到一個先會買另一個,即係一定會買右翼。
中場好似好多人,但冇個硬淨。真係要加個大隻佬先掂。
後面一直傳話搵緊個左腳中堅,左閘都有傳富咸嗰個。
結果佢用40m買加芬比
一心諗住麥航輪流6號
加芬比中場擔正
呢個其實大癲 麥6號根本係未proven過 哪來的自信
而家班波冇鬥心,冇士氣
睇黎己去到樽頸位

係時候要改變下
睇佢啲精華
好多一腳波 彈黎彈去
幾好 j
但佢最後又唔用加分比呢下好嘢 浪費咗40M
你睇之前吹奏slut個方法都係話佢可以打起堆google人
雖然打起咗之後對我地黎講都仲係google人
我覺得似迪沙比
希望防守唔好一樣咁鳩流
其實省番呢一筆是旦入個6塞住個位都好過而家咁
橫掂走下玻既航哥你都要 要求高極有個譜啦都
Slot根本係夾硬搵D嘢去吹
荷甲本身就係GOOGLE人 出到去仲有邊個踢起先係問題
所以睇返完全錯撚哂 一係佢好有信心BJT半季後就出得
吹完就會用呢個方法做野
如果唔係做乜咁吹
黎緊唔好好似呢幾年咁幾十m買人架啦
估都係切晒片買啲10m附近嘅新仔返黎搏其中一兩個彈起
直到fsg真係兌現承諾買咗衛星球會喺果邊穩定育成到先再轉方針
Data shows that Rúben Amorim’s Sporting CP aligns more closely with Klopp’s Liverpool in key metrics than Arne Slot’s Feyenoord.

Liverpool acknowledges this but fears that Amorim might demand greater influence over transfer dealings compared to Slot.

Slot is characterized as a coach who focuses on coaching the team he has available, while Amorim is seen as a manager who might want more say in transfer activities. Hughes and Edwards are expected to retain more control over transfers in Liverpool’s new setup.
冬窗又唔買防中
而家玩死自己
荷甲真係信唔過
坦蛇去獌前兩季得失球+79
有撚病
係人都知Amorim>Slot
唯一解釋得光頭佬人工平又唔使話事
係兩季都係+79, 唔係加埋+79
純粹請條油返黎教波
買咩人 edwards話事
坦克拎堆五大聯賽棄將+阿積士青訓踢荷甲梗係屈機
即係謝隊拎英超棄將踢蘇超梗係屈機
呢個好過士砵亭嗰件inacio
估下我利要沉幾耐?

我估至少3季
Amorim大咬咋話
一個葡超少帥又呢樣又嗰樣
憑咩先
amorim有人爭
俾在普通打工仔都會識用已經有offer黎拗個更好嘅待遇
如果同amorim角力就會拖得耐分分鐘冇咗preseason
唔同佢拖就要吞佢啲條件要放啲權俾佢

amorim對利黎講又唔算係乜big name
咁好自然係係揀放棄佢呢個選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞