[三差激]韋斯咸 vs 利物浦 2

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
利物浦鎖定荷蘭教練施洛做高普接班人,斟介正進行得如火如荼,呢位45歲教頭喺周五(26日)荷甲賽前受訪,公開表示希望成為利物浦新領隊,呼籲飛燕諾同「紅軍」達成協議。據報利物浦有望喺今個周末落實施洛下季接任。

飛燕諾周五作客伊高斯前,施洛對利物浦斟介公開表示:「兩間球會傾緊,我等待個結果。我想教利物浦唔係秘密,依家等球會傾掂,我好有信心。」飛燕諾未受施洛傳聞影響,3比1擊敗伊高斯後續排第2位,落後榜首燕豪芬9分。

施洛賽後再次強調想教利物浦:「我係飛燕諾有美好時光,但有機會加盟利物浦,只有癲佬先會拒絕!」報道指利物浦首次開價800萬歐元被飛燕諾拒絕,預計「紅軍」只要加碼到1,000萬歐元,飛燕諾就會答應畀施洛過檔。

原文網址:施洛公開叫飛燕諾放人:我想教利物浦! | on.cc東網 | 體波 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240426/bkn-20240426100036683-0426_00882_001.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1UI7oUCrYpzcovcL5fWq_MJaCxck7ZbBCWtnWl_rVGQoQarZ0La5xSONU_aem_AdPLhuehzqsB64566bmePHUXYyvPc9y2UYQeTtFLUBICb0KNk2QCFoRJGfeHWxOUsPfgtSk4KfK1aFVJPcDjD38Y
屌唔記得刪條Link
真係唔擔心某人呢幾年會發癲打台灣?
真心, 驚地震多過驚佢
如果唔係驚天災我都想去日本長住
無古舊錢就無vvd
都幾肯定vvd 係利起到機既關鍵

Btw 印象中古打左翼多 好似少擺中中?定我記錯
如果無咩家庭因素.
走到就走啦, 無天災都有人禍
老實講同傻妞1換1我ok
上季咁辛苦先打到歐霸,季前不嬲大家都話入前4已經收貨
你ok 人地唔ok呀
傻紐咩新鮮蘿蔔皮
屌點做到
小弟都想移
移民都係得英國揀sosad
今年踢成咁都仲有豪門想買
傻鈕+nj 一場30個機會都唔掂
咁都name 高普個名, 硬要將儍紐今日既失敗入晒佢數!
高普不完美,但冇佢利記都冇今日!
傻紐換到加拉加, 利子換唔換 ?
識台妹
來緊會好忙啦, 唔得閒陪毒利子深夜睇波啦
以前就話人走茶涼,而家就係人未走,就先幫你倒晒D茶
忙扑野?
老實講喺呢個越黎越壞時代冇得好驚呢啲野
就算係移英嘅都需要擔心俄佬會唔會越黎越癲
搞到隨時真係徵兵制重臨
屎落 下季開始勁俾人笑呢個名
我連訓覺發夢都夢到自己睇緊閪波
最後一腳67用右腳大撻
搵番個初衷睇閪波 呢幾年迷失左
都幾肯定lsak黎到會傷得多過Jota
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞