[三差激]韋斯咸 vs 利物浦 2

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
見啲死撐咗傻紐成季嘅都頂唔順起勢屌佢
就知傻紐有幾挑戰利子嘅耐性
Van Dijk: “Arne Slot is one of the better Dutch coaches at the moment”.

“With the way he plays, the philosophy he has, he can be a Liverpool coach”.

“But I read and hear that it is far from complete. We shall see. We will focus on that next season, still a long way off”.
第一季都仲可以賴未適應 第二季都係咁 仲可以賴咩
又唔係30-40M買返嚟 人嘅耐性有限 以佢身價已經好包容
外國講到成個前線同後防換
講埋D門面話
大家都係荷蘭人都要支持下既
Virgil Van Dijk:

"We can't accept how we let our season end."

Virgil Van Dijk:

"You can't put a finger on it, confidence, inexperience, challenges, maybe afraid to make mistakes in this part of the season. We can't accept this."
你睇返其實係要 JOTA同屌干中生代最靠得住 但兩個都例牌傷半季
前線傻紐完全唔覺擔到大旗 後防又要搵人接VVD同JELLY班
要換都係前面換先架喇
放沙拿然後打散舊錢平入幾個潛力前線
slut呢啲唔夠名氣嘅應該都唔會入啲乜已經成成地名嘅俾佢
驚佢駕馭唔到
有樣野一直想講,可唔可以搵堆無咁易傷既
12.8M即係阿摩廉價
又平又唔易傷又勁 唔到利揀
玻璃底方便壓價執平貨,街市買餸咁
幫佢拎完荷甲冠軍,應該都會成人之美既
我估一防中一中堅
前面就睇salah diaz走唔走得成
中堅*2貼走、vvd按班 防中 must
左閘robo大跌 賣就要
右翼沙可套現就套
前面唔執唔洗踢
而家係要重練個教練團同戰術
陣中大部分球員唔係能力上有問題
我反而覺得搵得神雕返黎再加埋slut呢啲應該會大執喎
估會大舉掃堆google人返黎
宜家踢得咁撚西
開始有啲期待slut
希望佢可以執好個form
睇下車 GOOGLE人 不如慳返用青訓算
有無發覺 屌干 成日想俾長傳,但好多傳左俾對面龍/無人地帶
你睇返好多人其實仲未接受到前場換班失敗,不斷夾硬揾嘢去盲撐同幻想,表演OK嘅一係冇End Product,一係就落唔場。
上年要20M歐元 依家講緊15M歐元 已經平咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞