[三差激]韋斯咸 vs 利物浦 2

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
淨係講場場都輸一粒先心理上都攰啦
永遠都要入兩粒先贏到
仲要每三日就嚟一次
廢中死剩把口真係柒
We need a crisis, at Man City and Arsenal

Dllm自己季中話quit
影響軍心
咩尊重主場球迷head 住Google隊出主力
搞到先失 fa cup
出昆沙送走個主導權
成班契弟冇哂信心主場俾阿特炒

你2個契仔8 9出盡力冼你
點會估到廢中走得咁柒
應該冇人估到抽完籤個結果會係咁
正選11人硬頸派唔係講笑
傻波季初果種瀟灑
開季前諗住今季淨係爭四
最後有個杯仔 執到㗎喇
哈,我真係唔撚信
救神拜佛希望slut識得用荷蘭幫啦
都唔係第一次
勁多人都係咁
上季咁7 大家都唔敢期望太高
接得高普班一定有比較
加埋fsg啲仆街縮骨嘢我真係唔樂觀
咁快爆偈既球員都係第一次見
跑上跑落左1/4季之後就西足咁耐
愈踢愈迷唔知係場上做緊咩
傷完之後仲迷
控唔定個波 傳波又西 射波9成飛機
成隻波牛咁零創造力
侮辱左件8號

除咗一球君子炮
其他鳩射都飛機多

呢個身價真係巨fail
上季太柒,
主力老化,
中場差唔多成條換晒,
問心大家開季前會唔會FF有第3?
場場都輸一粒先真係明顯隊波有不足,
無防中,唔夠中堅, 無後備右閘依D屌左好耐.
本身overachieve左最尾幾場先黎爆咪執到囉
雖然俾左明黑左幾場(就咁數都數到熱,妓,鏝),
但如果唔係咁多次好彩最後絕殺到,
根本應該依家仲係到爭四
鏝起碼有3個防中俾佢地輪換
我地都有3個防中, 但其實用得得1個航哥
其實季初踢完熱狗個場, 見到隊波個心態
我係覺得隊波好有希望.
心底裡覺得爭到2個盃仔 (聯賽盃OR足總) + 個歐霸
點知季尾咁樣自爆, D爭勝心唔知去左邊
其實recruitment team係想買un古古 而唔係nunez
不過都睇得出啲數據佬有個缺點係預計唔到傷患
Keita OX Thiago 甚至係佢哋嘅target Nkunku levia都係容易受傷到仆街
其實傷病史都應該係有數據可以睇.
⛔️ Jurgen Klopp has explained why he didn’t bring on Jayden Danns or make any changes to his attack during #LFC's disappointing Merseyside derby defeat to Everton.

🗣️ "Upfront where it is a super intense job to do. The fact we can’t change there is difficult. I know we had Dannsy on the bench. I know that but in that physical game I didn’t want to.

🗣️ "We didn’t know that we had to bring him in because the two situations. With Diogo, we only learned two days ago and Cody actually really only today.

🗣️ "That’s not a game for an 18-year-old boy. Tarkowski and Branthwaite kill you in these situations and doesn’t help."

Cls
唔通出jg 反而有幫助
有廢中呢種mind set
佢永遠唔會教到Foden 謝隊 25雲 明奈呢類球員
唔會信新人
只信契仔
TAA都係因為冇RB所以keep住用
比著當年RB位有個契仔
TAA會上到位
咁講又對廢中唔公平...
廢中黠會唔信新仔...前排順個陣仲讚緊佢青訓風暴
不過taa真係on another level
失望係入直路正選十一人not performing
佢唔係太敢用danns clark
甚至elliott g仔都唔算太多機會
D契仔傷哂
佢冇人要出梗係咁講
你睇下班契仔復出
D新人有得落場咩
其實如果返返去季初開季前
今年成績已經達標

只係今年符符碌碌咁可以捱到季尾爭冠
到最後唔知做乜鳩自爆
搞到同預期好似好大落差
冷靜D啦

但真係好老實 8 + 9 真係抵屌
以前既 8 + 9 係美夢
以家既 8 + 9 係噩夢
唔講出口係怕燈 但講真真係要食硬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞