[三差激]韋斯咸 vs 利物浦 2

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
唔駛佢做神鋒,教吓佢點射波已經掂啦
我就唔信如果有教練剪晒片教佢單刀應該點射,再不斷訓練
佢仲會球球省鳩龍門
根本就似冇人教
一直覺得射術係天生 尤其係壓下力嘅處理
依家佢連簡單波都執唔到即係無得救
次次失分方程式就係
對面5個係我地後場壓

麥卡/Endo就同後面4個傳傳傳傳傳
斬上去俾人head返打反擊
左右閘失位輸波

睇到識背

廢老除左433仲識用咩陣?
真係未見過
輸緊忽上腦出4-5個前鋒鳩斬入去就有
同其他領隊比真係高見立下
不過荷甲野就大家當彩數
Koopmeiners係咪阿特蘭大嗰件?
Wieffer都ok
高大防中,有啲長傳能力,double pivot搭住macca應該好夾
傻紐嘅把握力問題其實算易搞,鄭兆聰分鐘都教到佢,走位意識先難練,事實係傻紐明明走空晒有時間都9射
Quinten Timber我覺得個潛力仲高過佢阿哥
Wieffer之前睇都OK 另外嗰件就冇留意
未來5-7年荷蘭個6號應該都係佢
都有好多後天鍊成

因為天生觸覺類似情緒
會比較反覆

靠身體記憶去磨練成射手既例子唔少

所以喺現代足球天生射手只係贏係起跑線
唉屌上年夏天喺小保加買alan valera都係8m
今年喺波圖買隨時5、60m
落後就424咁

佢上季世盃前有用過442 仲要打得幾好
係唔知點解世盃之後又即刻要轉返433
未問過Veerman
上年打442係前面傷淨salan同nunez
冬天買咗gakpo就收返433了
把握力可能關心理層面事 壓力下處理唔到
一係就當佢機械人咁日日練練到身體本能咁
我哋最撚鍾意平嗰陣唔買 之後再去做水魚
我係光頭真係一次過放棄
2 21 26 17 7 8 9 11 拎一年重建算

2 JG垃圾唔洗講 鳩斬鳩射出佢同放棄攻擊冇分別
26chur爆左 做後備可以 打正真係唔得了
21次次上場都係好似發夢等米叔星佢2巴咁
17傷完冇速度冇活力冇創造力場場好下好下隱形咁
睇到燥
7就有價好賣 有熱血係好 但入唔到波 夾唔到隊波都係冇用 加上佢老豆好多嘴好煩
8唔講啦 契仔個個都屌 頭幾場好波 30場垃圾
9就冇腦英文都唔識講
11就thank you and goodbye連 老將young都壓唔贏
Veerman踢8好啲
荷蘭keep住532中間3個應該都係veerman, wieffer, koop/grav
傻紐真係咩技術都唔練,但佢對做咗成個禮拜功課嘅一線龍,邊有咁易
人地有限米煮飯開

俾舊屎都塞榴槤用掂去啦
2,17 青訓+英人 兩個都唔貴 唔用都擺係度啦
不過同意左閘係要搵 JELLY係時侯落去做後備 21係時候走
中堅夏天睇下VDB返嚟點 不過多數都係要買 搵定人接VVD班差唔多
前面三個都係有價好賣 7,9擔唔到大旗
光頭只係”head coach”
Squad building係Edwards同曉士搞
424左邊jg 真係嬲左

442真係岩宜家既利
可以教練團知道唔再做試都唔想試
Sorry 咁應該改 如果我係Edwards
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞