[三差激]韋斯咸 vs 利物浦 2

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
咪姐係 入2球反cup new castle 個種射法姐

覺得佢
覺得佢 不嬲都係咁射姐 只不過歐聯對賓菲加個季佢腳風順姐
信心問題 好幾個人都係
人哋打low block明明禁區頂大把空間可以試遠射
但總係會猶豫到冇人先夾硬起腳
明明短傳做唔入都唔敢射
但係又冇人好交 就成日求其cup大位吊啲高波尾柱
場場都係咁踢
真 one season wonder
熱鬧
心諗
邊有錢大執
咪一鳩樣
其實教練團都幾明顯係有問題 一黎個正選陣啞火左啞多場都無調整 組織個d無點練過 二黎對阿特第二回合 明知人點踢都無針對性部署 三黎死球無練過 攻個陣搵robbo斬已經知哂氣 守個陣淨係識區域聯防 單單琴日個場 幾乎每一下守死球都頂輸

死球同阿狗對比 就見到人地請個死球專家 下左苦功嘅分別 哥狗對我地個場 都係靠角球戰術破局 我地教練團反而係無人識教
埸場波一樣, 係5 個人形成一個梯形咁迫, 我地就瘋狂後橫pass , 之後1x 腳後就牙樂9 斬, Nunez salah 拎唔到, 斬左邊好d, Diaz 算高機率拎到, 不過都係組織唔到, 之後中間再迫甩。反擊, 完全倒模咁輸
見到張圖再加埋你個名 好撚有陰影
今季執咗個中場啦
而家要搵個人嚟跟返高普啲手尾
進攻同防守打咗幾年天才波啦 唔係第一日嘅事
呢兩季真係完美體現高普式天才波 個人質素一屈唔到對面就崩盤
本身季尾目標係搞後防
依家睇落前中後都要搞 浪費咗幾年時間 痴撚線
雲迪克都出埋聲都一定係㗎啦咁都好嘅起碼穩住咗荷蘭幫先
差個正選防中航全勤唔到啦
後防仲要搵定人接班vvd,同埋2大玻璃k5馬貼
中場都拖咁多年冇可能大執
但後防真係要準備定
前面就博下年生性啦
感覺上石內卜走之前好d嘅 唔知關唔關事啦

近幾年天才波咪好似施丹皇馬3連歐聯咁 有世界級球員 教練最重要角色就係團結隊波 谷士氣 高普亦最叻

但班球員跌watt / 黎左班三線料 仲要點極唔醒嘅 咁就無計
嗰2年唔換血既禍害而架係指數級噤影響緊利
出年係砍掉重練既最好機會
但睇死FSG又係唔比錢 頭痛醫頭 腳痛醫腳
依家睇落搵光頭佬就係唔會大執
阿摩廉除咗貴 應該有其他要求 例如要D咩人之類
呢個似啦,中場其實入多個6號就得甚至玩盡d唔入都得既 咪bjt 航輪住,雙6就是旦捉jones 個d落去練啦
前邊其實整體年齡都唔大 唔想增兵咪預佢原陣出擊 水貨走就直接上傻波,數數下反而後防好似濕濟d
見外國fans都開始一條心叫賣紐
人情卡都碌盡
睇黎救唔返
肯醫都好,上季要買防中 ,今季都係得一個航哥,踢到要插喉,過咗30仲大過邊爐,吓吓谷到咁盡,職業生涯隨時玩完
F$G:下季有BJT 再練埋jones 最已陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞