[三差激]韋斯咸 vs 利物浦 2

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
其實後防派膠同前面唔入一鳩樣
只係前面多數比賽可以入返補數 依家入唔到 無遮醜布
對上一次零封 唔計歐霸嗰場 都唔知幾多場之前

咩2C
無錯 klopp場場波都追 勁拿緊張
黎緊可以得閒先睇下
仲要早個禮拜先入靚波,靈氣十足
明明6:1個場,大家都開心d主力復出,好有希望

邊估到d主力廢到咁樣
廢中過兩日:

今場對槌仔 所以又唔出釘

意頭唔好呀

佢唔走既話fsg都肯買Ali同Vvd
應該一早攞多幾屆英超
垃圾利最需要佢呢隻中場破大巴
BREAKING 🟢 Michael Edwards’s number one Target is Newcastle’s Striker Alexander Isak. Player would be keen to move to Anfield I’m being told. #LFC

紐會賣咩
老實講lsak把握力極高
用傻紐換?
攞多一英超一歐聯應該無問題,可惜老細係f$g
又報ivan假news
可唔可以睇source先copy過黎
呢條fake news佬你都PO
I’m being told
有可能
佢哋煩緊FFP

諗夠唔夠其他隊爭好過
你覺得兩場啫󠄀
大把人屌咗好多場
又快又高又好扭
最緊要係單刀識入
仲要無防中
大家都預左西多
每日嗰係po twitter fake news狗就係po facebook垃圾po
自從班傷兵出晒黎 班新仔有晒影啦 奇勒都冇點再出 根本冇人用先焗出 信既點會唔出 明明出親都有野睇
講起果年就慶 季中領先鏝好似成9分 但死唔出叻菲同威廉斯 推邊爐同神軒打中場 影響埋中場運作同進攻
雖然兩個唔勁 但季尾都係死死地氣出佢地打正選都正常贏到波 根本痴撚線
上面講起紐球員 呢個唔知有無機會走
之前都好多利子 j 佢

https://x.com/fabrizioromano/status/1783558251507781906?s=46&t=eoPjB9jbDH2IdypmKR-KyQ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞