[擊殺普狗] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
麻煩大家下午茶時間上一上來,有比肥閪普狗=不生路、沙利/沙比=生路,同東利拿坐波監十個月更重要嘅資訊公佈🙏🏼🙏🏼
上次都未公佈
唔識都無計,除左葡超荷甲個兩三件,其他就係motta (應該去左狙)、德甲漢尼斯個侄,好多都係一季貨仔,其實都無咩cv 可言
我就真係唔敢講季尾冇前六Todd會唔炒人,
只係死車狗依家冇錢炒or唔急住炒,
但係球迷我就唔覺有人撐佢留任
唉,人地d中下游球隊都係同我地爭緊同一班人,而且都唔知爭唔爭到
樸蛇歐聯16強反勝bvb 未踢8強對皇馬就要收皮
6個月貨仔 無preseason
炒到potter依家ptsd唔敢教波
果堆潛力股其實都係得士砵亭果個可以連續兩年有成績
呢度好多人成日覺得炒完教練下個就一定好d,油王個時就得
除非話普sir思想超前
練緊一套大家睇唔透嘅陣式
而呢套係往後成功嘅基石
但以普sir嘅往績 加上宜家隊波精神面貌
普sir由亂及治都未得 重發夢由治及興
收皮啦咖喱狗黃耀華!
一模一樣 成班廢人由上到下冇個正常
關注benson 精神健康
2個盃都輸得柒 又俾阿狗大炒
個問題根本係要請個真係識體育管理既人黎管隊波

唔係Paul 同另一條蛋散呢d scout出身既廢人

班美國佬唔好再管三管四 輸出埋d傻鳩mentality

要請番/重組medical team

呢隊波真係玩到好撚爛

執左佢唔好再傷害球迷既心理健康啦
迪沙比快救
Know our position
睇佢頭場打利個vlog覺得車狗呢季有改善
點知原來仲閪過上季 心理打擊有幾大
你堆例子over咗
搵d二線聯賽拎過冠軍嘅就差唔多,你見大會都搵澳普 Slot Allm呢d
其實呢隊波咁樣run法輸係好正常好合理
之前彭馬太carry令到大家有假希望
而家倫敦打比大敗只係班高層種落既因
保守估計隊波要衰多十年
普哥可唔可以學杜蛇xavi蛇宣布季尾離任
放過一眾車狗
屌你老母普京!!!!
得罪講句
樸中佢講嘅初露鋒芒
普中你講嘅二線冠軍
不過咁啱兩次抽蛋都抽中爛蛋
好記得我果時講
睇stat
我地打利同上季都差唔多
比呢到屌到飛起
好在一直都無除褲
其實油王幫到盡
臨走令到球隊負債勁低
本身個班底係老係有問題
但根本慢慢換都唔會柒到咁,至少留高佐點都有用
而家Todd狗兩年就搞到隊波負債勁高
又玩七八年約,啲人又難清,ffp又難玩
而家戰續差連炒個教練都炒唔到
勁球員勁教練又吸引唔到
睇到隊波咁真心好灰
帶PSG攞法甲都計?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞