[擊殺普狗] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
呢度有冇人肯定車狗呢幾年一定唔會降班甚至散班
好想要荷蘭光頭佬🇳🇱👨🏻‍🦲
輸五粒都唔洗炒
https://youtu.be/RYwQuB_nAQ0?si=BeHEDDb3h4zQP7yE

聽+9+訪問就知呢隊波啲心態好有問題
https://x.com/albicelestetalk/status/1512464028672610315?s=46&t=t0jTrVd3W3YVbGA-NzWUIg
條仆街教到美斯dont know to what
我地真係要怪班球員無經驗/無心踢?😂
依個又係好好笑 你話捷搏足全場贏埋 傷都明白可以理解 但入黎一陣又話傷踢香港街場 懷疑佢會截肢
肥普夠唔夠薑bench nj
試出斬樹
佢有閪膽咩 連卡式帶都唔出 唔知收番黎把撚
死出+9+ on99
Cuhk 又係擺係後備唔柒用
擺明獸醫問題啦 點撚樣肥佬操傷之後又有人會講輸波加操啦 操乜柒姐 一加操 班獸醫睇唔住佢地 又係要傷多次
🚨 Mauricio Pochettino has told Chelsea's hierarchy they must make ruthless decisions in the summer.

He said the club needs to come up with a smarter strategy in order to avoid more painful nights like this one.

個ruthless decisions可唔可以係炒鳩你條撚樣
之前幾次疑似有人爆料係體能操練方法、復操安排有問題,加埋肥閪係熱狗都有類似情況
smarter strategy in order to avoid more painful nights like this one.
真換左普狗就係smarter strategy
老老豆豆 D 高層好搵定教頭target in定人啦 做定兩手準備
講真
出黎咪又係比你屌
把撚咩
咩比我屌
幾時有屌過
根本就唔夠班
期望個18歲嘅靚仔救世
唔好癲啦
Men we need
3年後留到係英超再同我講
救咩世啫
又冇乜野爭 nj踢到lost哂
出返一兩場斬樹有咩問題
唔一定要全場
先發冇料到咪下半場換
或者nj出完冇表現咪出斬樹試下

唔通好似上季cucu冇料到出hall又叫靠佢救世
唔work就要試下其他野啦
自從對般茅左腳射波俾人整memes黎笑開始
佢就開始不射 個情況越黎越誇張
比人屌果隊野最後得半年貨仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞