[擊殺普狗] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
開醫院咩
又買傷兵番黎
好想要Ten Hag
至少贏到記者會
其實摩爹先係最終答案
戰術過時冇問題 起碼keep到穩定成績冇海鮮波
又震得住啲後生做精神教育 養返兩年啲人先會有轉機

話搵類似澳普果啲新晉教練都幾難 大把前途去唔同隊 黎左車仔一唔覺意教唔掂變到樸達咁身敗名裂潛晒水含撚都唔掂
其實波特無身敗名裂
荷法葡同瑞典國家隊都搵過佢
49000都keep住傳有興趣
不過佢好似工都無見
唔知係咪想食下份長糧過世
下場換大半隊都仲有機反彈
Nj
250 cuhk palmer
Casadei caicedo
Cucu cwa chalobah gilchrist
Keep住出班垃圾就預咗頹到完季
https://youtu.be/weug_EuP5yU?si=f66MtnfmSc9RH-lA

重溫返開季前既NJ,識一野轟落去
好想念他
信心問題 冇咗果下直覺
開季j nkk NJ ian j到傻仲要左占左捷出得返
最後10分鐘換隻中堅出黎守住勝果/和局,5分鐘內必失
原諒我固執
仲未肯相信badshit 係咁廢
明明上一季仲有好表現
我堅信係肥普戰術問題+唔識coach player
Breaking: potter is safe!
刀片sent
咁似todd哥啲project

但當地球迷唔會屌到傻咩
我唔知誤解佢定點
佢好似發夢咁
好似唔識加速咁 人地就射果下唔會衝埋去
宜家連傳波都77地
猁記玩完,啩
愛記個個都想贏 個爭勝心同軌班撚樣差幾遠 就算能力唔係最好起碼肯fight for啲球迷同個會徽
愛記呢啲真係稱職死敵 永遠對利最上力
懷疑佢地果場有出gueye 同 jack harrison 我地輸左
紐比曼過埋

雖然 都唔關我地事
https://x.com/fabrizioromano/status/1783211392780099669?s=46&t=OqCqzECq18sf945UrWXwGw

笑死,似永遠退出連登,下面一挽留就刻話好呀啲fd
即係flick 兒疤夢斷,睇下會唔會返拜
其他人好努力玩串party,得一隊廢隊廢教練好樂意投降送隻盃比高普farewell
其他大會請人都開始尾聲階段,之後開始轉會工作,得呢間廢物高層仲係到扮有始有終扮謹慎完季先review,等佢地re 完加當炒都五月尾,再無限interview 到六月中至尾,七月先搶球員,人地都一早埋晒班preseason 緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞