[擊殺普狗] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
你漏左沙蛇
我地送左4個杯比高普
都幾撚癲
以前換教練work 係因為問題主要喺教練度
炒撚蛇果陣成隊都仲有唔少有質素既球員,有魯狗,天狗,簡迪,高狗,未廢既mm,而且醫療,球探同成間球會運作正常,只係撚蛇唔識教,唔識戰術唔識排陣先搞到咁
但今時今日已經唔同哂,換完教練,nj,頭巾狗同班水貨跛佬依然唔識踢波,mgt 繼續倒錢落海買垃圾,換教頭只係唗錢
一個人要離開車路士,需要多長的時間?沒有人知道。干地可以毫不費力地離開,但是對於沙利來說,卻需要花很長時間,付出很多的努力,甚至遍體鱗傷。我已想不起我在這列車上待了多久,我開始深深地感到寂寞。
一個人受了挫折,或多或少總會找個藉口來掩飾自己,其實普捷天奴、林伯特只不過是一個人的兩種身份,而在兩種身份的後面,藏着一個受了傷的人
仲要兩年前果場鳩毛越位比人黑
跟住今年再送多次聯賽杯比佢,之後因為唔想比阿狗拎英超再橕埋利拎英超,仲癲。
不知道從什麼時候開始,在什麼東西上面都有個日期,卡斯度會過期,安素會過期,連利維亞都會過期,我開始懷疑,在這個世界上,還有什麼東西是不會過期的?
摩佬
杜蛇
kai剷草搞到我有ptsd
陸續有嚟呀!
要做手術啦
垃圾車已經冇野好爭
為阿根廷打算下都啱嘅
我怕梅走左去第二度e.g. 阿狗
車記先揼春
梅明顯有啲靈光一閃嘅moments
係爭件教頭1212咁教啫
普狗就一味教幾套走位drills
細節位好似唔識執咁
班主主導球會structure,佢地理念影響高層思維決定->教練->球員,呢幾環得教練最易換,唯有不停換,撞彩換到啱為止,好似以前利咁,一路沉淪,學臣、球員又查理阿當咩都出齊都唯有不斷試,好少少試到挑戰英超既羅渣士,最好就高普,要有呢啲級數既人先可以由教練影響返上高層,雖然都係睇彩數,但總之都係要不斷換
要咪攞埋去囉其實係咪肥普教都好 經歷左兩季我都唔覺梅好左係邊 樸教個陣咪又係咁
我個仔唔係唔醒 佢懶姐
試咗8課閘都未跑得同真人一樣都係垃圾黎
自勝者強(杜)就英年早逝
以奇用兵(干)都威過
信普狗買隻馬跟佢名就閪埋
愛記兩季都死唔去,都好撚堅
虎仗出黑閃!
越出越勁!
16歲就已經踢得咁成熟 真係有拎個腦踢波
Scout 到佢真係好撚勁
借去二隊兩年吸下經先
enzo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞