[擊殺普狗] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Amorim去鎚好似有話事權 同埋佢以前買人都幾準
阿啲後防都收撚晒步 心諗都入硬救唔到 邊諗到條on9射網側 簽個新前鋒啦 sense 係天生冇得教
人地達狗、沙比當初又咪咁玩,市面啲option 咩slot 其實又咪差唔多,教練人就係得咁多,你又請一個同時得罪十個,咁唔係點?肥閪教太耐英超上限已到,叫唔叫有cv 有背景?條友已經零潛能,咪仲衰撚過育成交學費,有時馬死落地行就係要咁架啦,隊閪波個朵臭到咁仲有咩有cv 人肯黎?最快最直接係得請返杜,但有幾大可能先?
簽個前鋒,掉佢去打左翼好過,反正左翼2個廢人
我相信摩佬會識用梅狗
搵摩佬返黎屌下 最少會有返d mentality
成班友當玩 無哂紀律
不過佢唔識打控球都係教唔長
條友除左識加速過人同有時俾下靚波,基本功同意識差到咩咁,有排教。反而nj唔叫佢埋門都做有得救下
你拎人哋勝利方程式嚟係套唔返落車狗度,
阿狗利華係有空間係俾教頭失敗,
一兩季冇歐聯打都唔會炒人,
達狗沙比都衰左一兩季先起圍,
你車狗有冇呢個空間俾人?
如果有就唔會炒波特炒肥普啦,
唔好話Todd,球迷自己依家都頂唔順叫炒人
下季躝去lw
保證全家身體健康 生活愉快
都唔好講其他隊,屌那星女子隊換教練係講緊aim緊歐洲班霸少帥,男子隊就揀普哥呢啲
冇曬信心覺得啲正路球容易畀人救到,就做埋啲奇怪嘢,結果更加唔入
我地女子隊都叫歐洲top3,男子隊班廢人點比
屌你啦
當日炒杜曹我講同一句話搵唔返同level 唔好換住
你就追住我嚟屌
你心愛嘅肥普教到屎咁就話搵唔到勁人唔好換住
Benson都頂唔順要上水
下限前四教頭
笑死人 屌你老母!
高層要識得搵到潛力股先得喎
呢季叫唔叫有失敗空間?宜家炒左肥閪啦咩?你肯定佢下季唔留隊教?認清下個現實,唔好攞以前隊車黎比
驚佢跳樓
阿媽管數勁過Marina嗰件托哥頭號契弟弟話頭六咋
其實上年樸sir就係你講嗰種教練
不過抽卡以為出UR點知係SR
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞