[擊殺普狗] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Mentality. 😮‍💨

90' vs Ottensen
90'+4 vs FC Bayern
90'+2 vs Sandhausen
90'+4 vs Qarabag
90'+4 vs Augsburg
90'+1 vs Leipzig
90'+5 vs FC Bayern
90'+1 vs Stuttgart
90'+2 vs Qarabag
90'+3 & +7 vs Qarabag
90'+1 vs Hoffenheim
90'+1 vs West Ham
90' vs Bremen
90'+7 vs Dortmund

#DeutscherMeisterSVB #Winnerkusen

咪就係d領導型走撚哂先逼住加狗做
todd狗上場第一年已經講
佢用頭1,2 年賭未來10年

宜家好明顯奶左野

全部咩明星賽,做大個market 既big project 半畫都無

半隊垃圾,半隊文員

彭馬如果係醒目仔,玩多年應該遞紙

過埋夏天轉會窗都係無突破既,大家可以揀定下一隊支持邊隊

車路士我當油王走左之後就解散左
應該以後都唔支持任何一隊 睇左隊波廿年 好難轉第隊
同埋某幾隊多人捧既隊d球迷太on9同乞人憎
Nizaar Kinsella:普捷天奴已告知高層,在夏天必須作出一些不留情面的決定。到今夏普捷天奴的合約還剩一年,財政拮據可能會為球隊的大手術帶來麻煩

車路士最近的賬目顯示,球會在遵守英超的利潤和可持續發展規則方面正在接近紅線,但車路士堅稱將遵守這些規則

https://t.ly/2QbZE
唔啱試試英冠
呢隊垃圾跌落英冠既話我有興趣睇下
冇啦,我都唔會再睇第二隊,冇咁有恆心個個星期睇
德甲有得諗下
多人捧個幾隊太多on9
其實佢由開始都係講young team
姐係同所有人講一係比時間 一係改變
香港賽馬會旗下嘅香港彭馬會
佢打風流工
球場無得食煙唔會黎喇
普狗要炒但todd狗仲係到炒黎有閪用咩
原來得返一年
捱多年有望送走肥普
覺得呢兩場已經超越肥普可以控制嘅範圍

雖然話輸兩球佢戰術有責任 但有得追和嘅波唔撚入 前面鳩逼唔拍呢啲

已經係球員廢
要做出不留情面既決定,炒撚左佢
鬼叫cwa唔做咩,我就唔信cwa做nj條撚樣敢去搶波
就算以前費狗時間都冇咁誇張啦請撚咗祖師爺上身咁
諗起有條柒頭話阿係車私家雞
即刻比人中出5飛 射好射滿
Cwa 點head到咁大班人
d幼幼年年都加一大堆
資深d James chilwell又走哂去做文員
好多一線都唔on market,大家都開始飢不擇食亂搶人才,怕執輸乜人都請唔到,下年肥安退哥狗可能走,黎緊兩三年情況應該都係咁上下,一二線都唔到我地請/爭,請人唔夠誠意又無資源無歐聯資格,但繼續自抬身價吊高黎買,選擇就更加少
正常young team 係經驗唔夠
但唔會完全無拼勁 成隊波贏輸好似得一兩個球員care咁 仆街到震 屌你老母依家最撚憎係頭巾狗
Cwa應該係好好先生型
車狗要件牙朗
不過唔覺得就算有個領袖
班細就會聽
車狗學fm買人
但跟d唔跟d
簽埋d閪性格無得醫嘅返黎
牙朗都係搶12碼既人
雖然輸5球真係幾柒
但唔明D阿狗做咩咁串
去到季尾大家咪又係四大皆空
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞