[擊殺普狗] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
車路士容易輸波 變軟,而這些情況是必然會發生,只是球迷太習慣前四,不應將責任歸咎於Todd 哥
班球員俾loser mentality 洗腦 打FM啲球員都會投訴隊波underachieving
班人有fm咁勁就好
火腿fm又廢
想知頭巾喺fm乜料
世一翼
輕鬆雙十
上集都幾妖
今集麻麻地
Palmer 今集未update 之前完全唔rate ,英超中下游rotation 球員
Update完都廢
前場佢唯一贏到嘅咪nj
Nj fm仲廢過真人
無球9仲廢過港超
肥普狗洗腦咁叻
走去教波晒左
沙維:我都無話離開幾耐
希望天父爸b帶走普sir嘅生命
All in倫敦之王英超冠軍
仲有2.65
除左入唔到波,NJ 無弱點。

盤扭一定top class,扭到入小禁區仲扭緊

做支點唔使講,first touch 後腳全部睇到嘩嘩聲

防守逼搶都積極,鬥心十足

除左搶12碼個刻唔成熟同埋接受訪問時鳩屎d之外

根本無野好屌。
再踢d閪波都無意義

去踢美洲杯好撚過
你=肥房
又話拎歐聯都唔會改變主意
應該都係Laporta 挽留
On market 都無好領隊
唔通疤狗真係請slot / Amorim 咩
普狗似記到依家
好記得果場其實班友本身都鳩流流
係熱狗又係到mma串柒柒
先搞串個party
btw無記錯其實熱狗贏哂都唔會係冠軍
好記得班熱狗整嬲世三先 世三先同佢認真
而家攞唔到咪可以改
🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Enzo Fernández to miss rest of the season with Chelsea due to surgery 🔵🤕

Enzo had to undergo surgery due to the inguinal hernia as he was playing despite pain in the last months to help Chelsea in crucial moments of the season.

Enzo will be sidelined for several weeks, expected to be 100% fit for Copa América and the start of next season.

收咧
todd狗扔10m 出嚟執過條醫療好過啦再拎5m出嚟賣起哂宜家班醫療隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞