[擊殺普狗] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
今季搏頭六得唔得
https://lih.kg/3681544

梅狗可以返去同俄佬1v1 啦
對普無期望
不如諗下邊個接手仲好
對成隊都無期望
已經加入左低賤派
藍藍車狗都死返入狗洞
今季俾人大炒唔係第一次
作客冇針對性部署 唔識踢謹慎啲
場場開波4231照踢 輸當交學費
如果建立緊套體系 交住學費先都算
宜家form唔覺有 mentality又差
普sir嘅料 加球員質素 爭唔到冠就預左
至少mentality要強 贏唔到都咬住唔輸
慣左柒係正常 溫布萊贏唔到又正常
完場笑笑口大家放工
換領隊啦 不過搞心態大師摩佬都唔肯返黎
痴線依家先睇到賽果比人大炒
隊波原地解散算啦垃圾到仆街
搵邊個教都無用啦
班球員個個loser mentality ,輸波都笑笑口,根本無撚得救
已經等緊9年後賣盤
8年,黎目標又近左一年
一係全部隊嘅神射手都唔計
宜家咁計真係10打11喎
可能佢地指既progress 就係等賣盤
琴晚我覺得防線最柒啦
你話NJ,我覺得佢都算想跑想搏
但真心埋門廢,季後執執佢可能有轉機。

頭巾都算係咁,做到啲突破落底
日本仔有兩三球都比佢放。

但防線左至右,都廢到嘔。
古古比人輪,因為肥普叫梅移中間
兩個中堅,一個連傳波都唔識。
右冇得講,少經驗。

後防重組,
睇下兩個隊長,高維會唔會好啲
古古就算鳩數
One vs one 守唔到Kai

杜3買個堆 developed players
Koulibaly, cucu, 250 全部見撚晒頂
之後directors 入個堆新仔又未穩定地上到大枱
有呢個戰績係必然既結果
杜曹不論揸住杜三個堆定宜家都堆,都一定唔會輸得咁難睇,至少唔會輸到咁無廉恥都無問題

唔係話幫邊個領隊
球員有料
跟邊個領隊踢波都有料
林伯、秦利、巴哥、波叔個期領隊貨如輪轉
就算跟件垃圾格蘭都可以入到歐聯決賽
呢d就係球員本身質素

再講強如a cole
單防連丙朗都守到
呢d質素唔係教練可以容易教到既野
對比昨晚cucu 守Kai個球真係高下立見

放大一段長時間咁睇
由杜2開始d收購
冗員既冗員、25既25、後生既後生
有d新仔既潛質係好高
但有幾多個在陣既球員有踢豪門既級數?
根本成個轉會策略幾年前開始就已經錯晒
要變都唔會一時三刻可以即時解決到
上場鏝既空龍
今場對正知龍射中網側
真係睇唔透NJ呢條撚樣究竟想點
個期好似nkk 出得番
點知條友又傷過
聽講肥普話我地唔係彭馬FC 係咪真架
其實請肥普唔預佢爭冠
只係想幫班後生進步 砌好隊波
但以家班後生冇進步 成隊波個mentality又出哂事
廢囉 仲可以有咩講
係 變返垃圾車FC
但宜家係領隊提升唔到球員呀嘛,我認同班友唔會夠以前個班勁,但唔應該冇左1個人就俾人咁炒囉。琴晚成班亂鳩咁跑,對面傳幾腳就穿哂,係連基本formation 都冇,肥普就淨識扮黑面。佢同撲狗2條友都係個種一輸就冇哂辦法咁由班球員繼續亂,咁佢地點進步到
問題係
而家隊波就算搵高普咁頂級既領隊黎教
都要執一兩季
更何況而家得返slot, Amorim, 意大利人渣士呢d次一等級數既領隊on market
唔洗期望炒完領隊隊波可以即時復興
開季隻普狗都仲識講車狗係要贏波
依嫁已經同化哂
好難想隊波上至管理層下至球員係咩心態
我唯一知嘅係
佢地wfc球迷
普狗同撲狗都係由球員自由發揮 唔會捉住球員1212既教練
同樣都係好弱勢 無為而治 唔敢屌球員既領隊
琴晚踢到咁 已經唔係捉某個球員講
都唔夠膽講話embarrassed
要時間執係一回事 到宜家都唔知肥普點執緊隊波
冇比時間咩 成季啦大佬 仲係咁嘅死樣
就唔好話人唔比時間
條友iq分分鐘低過巴路迪利
普狗作為人都幾撚垃圾下
正常人都會雪鳩頭巾佬幾場懲戒下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞