[擊殺普狗] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
等緊下晝炒人消息
FF
佢地以家就係住係自己個bubble入面
以為自己有未來 ups and downs 好正常
跟住以家個步伐就得 唔洗修正或者take extra 野

最撚難頂係愈諗真係愈似某個政府
"My target is to win, my aim is to win. Play well is our style, philosophy and culture. If you don't win in a club like Chelsea, you will struggle," Pochettino said.

唔係話唔應該炒
炒完請到flick 蛇、拿鳩蛇、高普就梗係即換
但如果球會無長遠方向隊波應該點做
根本做乜都係藥石亂投
"In football, it is difficult to wait," he added. "At Chelsea you need to deliver from day 1. What we are working now in the training ground is about delivering from now, to give our best. Football is about today or yesterday. We cannot talk long term. We cannot tell people we need six months, I think it is not good. We are going to have a squad of players who can deliver."

仲炒嚟做咩?炒得即係想搶分上,
今季都完左就無謂炒人啦
呢隊波真係美國化哂
果種wfc球迷嘅態度
同美國d運動一鳩樣
真係好厭惡
隊波根本就進入左獌狗後費蛇既年代
駛左成1b,駛埋下個窗就無水架啦,仲一時三刻,班傻閪條數下下計埋有歐聯資格黎駛,駛埋啲唔存在既未來錢,唔夠填就要拆陣賣架啦,仲有一時三刻比件廢物慢慢build
上年咪一鳩樣
撚蛇返黎都唔知做乜鳩
仲要鳩踢champions league
下季繼續肥普教都未必最差,
拜狗都請唔到教頭去教,
死車狗咁臭朵更加唔洗諗
上年已經on9左次,今季仲嚟?仲要今季係堅完左
只能夠話
連micheal edwards 咁頂級既DOF 都可以同高普反面
有幾多個頂級領隊會想同Paul winstanley 呢類垃圾DOF 合作?
面對現實啦
係得d美國佬先可以接受到擺爛呢種on9文化
落場等下季
trust the process 呢d垃圾文化
真係好撚嘔心
真係當隊波係玩具
Potter、撚sir、肥閪咪全部藥石亂投既產物

宜家至少都一定要搵件好有主見、自己諗法既教練返黎,但班中下游蛋散高層又怕嘈交/少左話語權,救命
柒過獌狗啦
佢哋廢蛇走後都未試過排第十或以下
成隊後生搵干地教應該唔錯
唔係話唔應該炒
炒完請到flick 蛇、拿鳩蛇、高普就梗係即換
但如果球會無長遠方向隊波應該點做
根本做乜都係藥石亂投
Potter、撚sir、肥閪咪全部藥石亂投既產物

宜家至少都一定要搵件好有主見、自己諗法既教練返黎,但班中下游蛋散高層又怕嘈交/少左話語權,救命

拜狗而家搵教練都不停食緊檸檬
你覺得我地班柒頭高層會做到你講既野?
到時班柒頭皮高層屎忽痕請意大利人渣士教車仔個陣真係唔好喊
佢哋嗰種柒住贏唔講得笑
有諗法有乜用 高層老細比先得嫁
干地宜家黎車=水溝油
姐係焦土?
講經咩 todd狗條撚樣一日要搵yes man一日都只會重覆犯錯
剩係Todd唔肯放買人權已經劈炮啦
求其搵個德國佬教住先得唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞