[擊殺普狗] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
🚨🇲🇨🇫🇷 #Ligue1 |

📍Youssouf Fofana is undoubtedly one of the best midfielders in the championship since the start of the season.

❗️ Undisputed leader and still brilliant yesterday with ASM, the French international will be at the end of his contract in a year

🆕️ Arsenal, AC Milan and Atlético Madrid are on his trail

🖋 PSG has taken information; without going far for the moment

With @sebnonda

https://x.com/santi_j_fm/status/1783449943664910351?s=46&t=s7gll-uOYmmM0opq-lzPkA

來吧
解放一眾車迷
摩納哥既黎親都伏到仆街
好消息,可以睇卡式帶
壞消息,安素宣布收皮
安素已成廢人?
Bakayoko 好似消失埋
摩納哥黎左三件三件都伏

Badshit disaster 傳奇巴卡
+9+打返後一格
disaster 都唔算太伏 起碼出到場
頂得住我地隊救傷車班獸醫都唔簡單
做手術
隻芝娃娃知條春咩
仆你個街,提起佢就諗返起佢又係染過藍色頭
踢咗法甲咁耐成日冇壓力交波比對手仲唔伏
比佢個球og搞到ptsd
阿狗又周圍咬 好撚好睇
見到件波衫都ptsd
仲有個姓 一嚟到又收league
買人news 好睇過 佢哋踢波

快啲完季 比我j 買人
有個摩字都係好野黎
Welcome Amorim
除非加子傷
唔係點會出劉馬車
佢算係咁
佢同細殺可能係全隊最穩
取消左25歲買人政策
係咪間接承認左所謂既PROJECT係失敗?
之前係咁幫TODD狗含PROJECT果班迷TODD狗係咪炒哂車?之前TODD狗搵人食飯都吹奏果班迷TODD狗又去哂邊?
同感呢條友好兩場就柒一場仲要柒到唔敢睇嗰種
佢地把口就話今年無冠
個心就其實打撚晒飛機覺得鏝會失分
所以而家咪周鳩圍屙尿發洩囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞