撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (5)

770 回覆
32 Like 0 Dislike
今日酸黃應該好倦
咁多負評
之後嗰幾日應該又會怨
唔怨就唔係酸黃
佢一怨我哋又有花生食
佢勁聽話 今日話佢做唔到親子kol
即刻post勁多兩個女出嚟
不嬲都聽話過隻狗咁
見佢日日扮 都估到佢鏡頭後個西樣
有一句講一句
tb波雖然食軟飯 但應該都係用心湊小朋友
喺呢度睇啲cap圖 兩個女同爸爸啲互動係開心啲
肢體語言都癡爸爸多
俾阿媽夾住做打卡工具明顯苦口苦面唔多情願
真係怨
好聽話的阿酸
好似因為佢隻狗就嚟唔得
佢1月已經講緊唔知可以陪隻狗幾耐
結果依4個月佢去左日本澳洲泰國幾轉 都唔知有冇一半時間喺屋企

不過~酸黃份人又好均真
對自己兩個女都係一視同仁照揼底喺屋企俾人湊
打和啦
收皮啦 自己成日掉低隻狗去旅行
而家隻狗真係就嚟唔得就喺度打千字文懶煽情
預咗佢隻狗真係走咗又會連續出幾個post博同情🥺
扮乜撚嘢
就係因為見到佢話隻狗就嚟死都仲掛住去旅行先開post追擊佢
扮到第五個post仲扮緊
咪照去飲飲食食 唔好又話為觀眾

依家仲要扮foodie 整英文字幕
原來fresh嘅中文係肥美

Ig就90% 吃喝玩樂 加 製造假象做一位24孝同友愛嘅母親同主人 之後10% 怨
其他社交平台 就扮慘同怨
佢都幾識玩
第二張相笑到趴街
飲飲食食就叻
湊女湊狗仔就喺度扮晒嘢 扮晒有愛
自己隻狗咁 我會連嗰部咁嘅單車都唔踩囉
佢拖住個大女keep住轉outfit條reel完全係照妖鏡將佢打回原形 點P都冇用 一邊睇一邊忍唔住講咗句:真係好撚肥⋯⋯
佢成身嘅穿搭都係抄kayan
仲要不停幾邊post野
唔好利用自己寵物 真心愛唔會有心情擦存在感
屌佢 背後睇根本就係肥版kayan
全身髮型着衫都係抄人 唔怪得冇朋友
收皮啦 之前已經有個story話隻狗身體又有事 定唔知話隻狗好老可以陪佢幾耐
然後下個story即刻話快閃唔知東京定邊度 伸手求推薦

呢幾年去咗幾多個旅行 用佢隻肥手指數下啦 唔好喺度打千字文搏同情
慎入……..
今日清相薄搵返早一兩年前酸出story廣告
露毛
又一個唔睇清楚就出post/story嘅例子

真係好嘔心
屌出聲。。。痴撚線。。我係佢班youtuber fd真係唔想再同佢出街,講真毛真係人人都有,但點解佢比人感覺係咁唔衛生
哇屌佢出post前真係無睇清楚架咩
好嘔心
分分鐘如果隻狗未死 但到佢去旅行呢佢咪又係去
好肥啊屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞