撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (5)

655 回覆
29 Like 0 Dislike

個story講幾次都係Haillie very soft 無第二句英文
個女唔行埋去塊面開始閪閪地
係咪因為拍唔倒個親子互動story呀酸

題外話 之前又話做機有對彈彈波 呢度烏晒身都係乜都無
又用動物打卡扮有愛心
越嚟越覺得佢地2個似
好樣衰 死肥婆 見佢扮有愛心就想嘔
自信地搵啲字遮住哂全身
今日不停post stories 連個女泳照都有
繼續有廣告 繼續要啲PR知道佢假
唔係咩親子kol 如果咁在乎小朋友就唔會打卡為主
成日只係用物質去評分兩個女

麻煩大家 email 去info@grandlisboapalace.com

每一次都唔同樣 好難分

廣告相係咪盲㗎
咁撚污糟既肥婆都搵
佢啲表情成日都好用力
出到黎個樣好猙獰
https://youtu.be/SdRieqgDHLw?si=FNl4vjtC8gHoSmxF

佢d內容勁廢
學人分享消費觀 扮知慳識儉……
笑死人
完全0說服力
佢不嬲見人興咩就買既大花筒
為左洗底 好好笑
近排成日搞住自己30+ 兩個女嘅媽
唔好諗住可以轉做親子KOL
自己踢爆自己之前$12店嘅分享嗰條片係講大話
原來只係去嗰間店度拍 無買野

又係大話精上身
佢封面係咪意思話自己冇7位數儲蓄
KOL搵咁多easy money嚟講 佢都算儲得少
仲要佢都做咗幾年 袋都買咗咁多個
如果佢唔去Hermes配貨可能一早已經有一百萬儲蓄
著到隻腳成個倒三角咁 真係知唔知個醜字點寫….
係嫌$12蚊店既野太cheap唔啱你用定點呀

你唔用過又點真心分享
如果好似你咁cheap求其入間鋪行下扮介紹 咁使乜睇你呀
我自己去行唔好?
未用過就介紹俾人,為左賺流量佢都幾無恥
係人都知佢連買名牌袋都要跟風買
而家又黎學人扮知慳識儉想食返親子kol條水
慳啲啦酸黃

見到佢又用cctv黎拍youtube真係笑撚死
做完機都係咁肥咁核突
係要用咁既角度自欺欺人
觀眾們唔係咁都信佢下嘛
仲有邊個會想去贊助佢啲美容院呀
覺得要推爆佢講大話 甚至可以呢個行為叫做假
一定要話俾所有人聽 包括廣告商
依堆圖真係要留底加置頂
啲PR睇清楚啦 條肥豬大話精黎架
分分鐘你地啲product俾咗佢 佢冇用過就拍片話好用
呃人都算 仲大大聲講出嚟先好笑
笑死 扮知慳識儉但張枱突登擺個Hermes GP
闊佬自己(買袋買衫買護膚品)慳屋企人(唔買家品) 自私到

btw點解佢波罅咁奇怪 係咪畫出嚟
得到負評代表酸黃認證 自己係一個大話精
擺h袋個point講得好岩
講同做既野兩個世界
推爆佢係大話精

應該擔心緊 無端端post 觀眾dm
唔通本時無人dm佢 得一個
同埋佢啲emoji用錯曬 無啦啦用彩虹
仲話自己經驗多kol
自己dm自己
好大機會 得佢先用咁多emojis
同埋表達方式好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞