撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (5)

746 回覆
31 Like 0 Dislike
佢每個po都有人留言話佢瘦左
D人睇唔出係p圖咩
一排無追個post沉咗
佢條新片出左五日得12k views
最近佢多返廣告
hi 大家好
出post/推post 嘅咁多位有無諗過佢d 觀眾可能係女人forum 比較多
有無諗過轉場繼續討論佢
屌爆個死肥婆酸黃
冇追一排 條友又曬返D sponsor 出黎喇
條友真係好嘔心
仲睇佢既人係咪盲
好耐無睇佢
哇 依家肥左咁多
成個肥師奶咁都仲成日自拍
佢個下巴咩事

隻豬連有車都唔跟埋 佢一定係瞓係張床叫佢老公出去買俾佢
同埋最近係馬鞍山商場 利安嗰個擺明佢以為冇咩人 所以先洗佢老公特登揸去 叫外賣叫到自取 想打卡咪認 講咁多嘢拓柒
推推推
繼續推
隻酸黃又有返廣告
早兩日先比痴線西發現佢又扮有做運動
其實見到咁既身型又成日去旅行食呢食路
點解仲可以講得出佢減肥成功又話佢瘦又話佢靚
建議D盲粉驗下眼
平時無睇開佢,我最近要裝修,喺youtube睇裝修片,見到佢house tour條片就睇吓,真心好震撼,佢比姐姐瞓窗台,知唔知夏天會幾熱????好刻薄呀 痴線
佢講到個工人姐姐習慣咗同個細女一齊瞓
所以先俾佢瞓露台 真係黐撚線老母
肥啲都瞓唔到 如果個工人好似佢咁樣,食到咁大隻就會碌落窗台
下有冇搞錯呀
酸黃個格使唔使咁閪
人地工人姐姐係你周圍旅行周圍食既時候幫你湊兩個女
你搵到咁多又C又H都唔比間房人地工人姐姐瞓
呢啲野要推出去比佢啲尊貴客戶睇下啦
收埋咁多廣告錢又話出trips又話盛
但係就叫工人姐姐瞓露台 唔當人係人
補返圖
無房都起碼俾張床啦大佬,窗台點瞓,3尺都唔夠又窄又短
佢連嗰細女都當狗養 用欄困住佢 更可況工人

今日無意中睇到佢喱個回覆
重心有幾唔同呀? 同Kayan咪又係出到街
我自己生完同未生bb嘅朋友一樣成日見
分明heyman 怕左你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞