撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (5)

658 回覆
29 Like 0 Dislike
湊仔比工人老公
剪片又搵助手老公
舖頭又話太攰做唔到
佢究竟日日喺屋企除咗食嘢有咩做?

個thumbnail仲要寫豐胸彈彈波
我淨係見倒對漏咗氣dur到爆又瘀咗嘅波囉唔該
自信地 post咗8次自己係同一張thumbnail
大家記住report佢條片俾youtube
Management 都串錯學人做PR
酸黃同埋佢身邊啲人係咪全部都係文盲
佢成日講嘢既用字懶毫無保留分享…
但其實聽到係好唔私服 好inappropriate
仲要夾埋親子vlog出現
之前又喺人哋個仔面前講粗口
已report
Filter定佢嗰波一datdat
唔好買Chanel 點解要比錢佢助養隻肥西
唔明點解要搵佢出event 又老又醜

上機=相機
點解呢班人咁簡單嘅嘢都會串錯 都會寫錯

Hi Mon post pr 發覺自己柒咗
Done !!!
LOREAL PARIS 佢啲產品以後永不錄用

成座山咁
個outfit好柒 唔係撻晒啲名牌上身就叫識襯衫好睇
點解會有人讚佢著衫好睇
老實講 佢咁肥又個肥肚腩係度就咪攝衫
仲要送埋蛋糕俾佢
有著數先話人係天使
仲有咩係feeling spoiled
所有產品 包括化妝品,護膚品,香水都唔好買

記住report條片俾YouTube
記住email 俾L'oréal Hong Kong
酸黃 無錢再買袋 下年SA會唔會再送蛋糕俾你

再加把勁先可以令佢收皮
睇到佢自豪咁同個蛋糕影相 就
有邊個唔會mon post
不過mon完明知隻肥西無觀眾緣 都照請佢去event
啲pr都幾流 想幫公司倒米?
我就一件Chanel產品都唔會買㗎喇
已經p咗圖都咁樣衰
好似40歲大媽
讚佢係想佢出街俾人笑掛
上面有絲打話係酸黃助手?
邊個都好啦 佢收咗酸黃Hermes頸鏈 點都要扮下嘢
肥酸不嬲用錢去維繫友情
送H配貨 請人食好西 幫人(小B)出H袋 好大手筆㗎
不過而家少咗咁多廣告 個名又臭咗 唔知仲豪唔豪得起呢 就算比得起可能都無人想同佢frd

串佢唔覆dm
咩料 襯緊d咩呀
Tb 波 好心你提下你老婆先好放佢出嚟啦
好柒
嘩 已經無Fd 到呢個地步
無Fd 係有原因架 !你呢d西性格
難怪聚集到我哋咁多人
啲語氣同酸黃一樣咁閪
又係用埋啲濕鳩emoji
Lorealparishongkong 係有YouTube channel
其他品牌都已經走夾唔抖
估唔到Chanel 咁cheap
有冇人知有邊啲Chanel PR嘅IG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞