撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (5)

673 回覆
29 Like 0 Dislike
個髮型抄kayan
咩都係抄佢啲fd
佢真係好乞人憎呀
好心啦 塊面咁大就唔好乜都抄人
咁抄邊個肥屍大隻?
真係抄到足
人哋瘦咁多
塊面又尖
佢班fds 家樂仔嗰啲好似真係冇同佢慶生日?
成套衫乜撚野事呀
酸黃又真係阿哂自戀咁炒車都出ootd架喎
如果我係Chanel會覺得好嘔心囉
自己product比人襯到咁核突
唔知酸黃個angela sa有冇擰轉頭笑柒佢
作為一位媽媽,佢既然知道咁多小朋友病,帶去診所打針,好心佢就幫個女帶返個口罩啦一心影個女之後打卡,表現佢自己有幾有同理心
可唔可以唔好整到個頭咁肉酸啊。。。。
點解死都要飛幾條毛岀黎
嚴重影響外觀 不如剪左佢啦
扮咩有愛心
又用埋啲作撚狀emoji
明明份人賤嘴又黑心
見呢條肥婆扮野就覺得嘔心
究竟幾時先完全收皮
新片cover大大隻字寫「二打二 親子遊」
其實二打二有啲咩嘢好拎出嚟打飛機成日掛起口邊
聽到好煩好厭
一家四口咁樣去旅行根本好常見
講到好似自己一個湊五個咁
同埋嗰啲明明係自己小朋友 但成日講到帶佢哋出街好似如臨大敵/打仗咁
完全冇感受過佢嘅親子時間係「親子樂」
如果真係覺得咁辛苦咁大件事 根本就唔應該生

利申冇撳入去睇片 唔想俾view佢
佢真心連基本做人媽媽嘅意識都無
唔係扮㗎⋯⋯⋯
真 二打二咁平常都要成日提
有啲診所打針專比「健康房」比小朋友等
不過佢份人平時咁刻薄
佢咁講嘢都只會覺得佢想有優越感
覺得佢湊得自己小朋友好好無病

肥酸 你成日撩鼻屎又無咩衛生常識
你啲女食菌大嘅抵抗力好啲掛
低學歷髮型代表
https://lih.kg/3684748
我都覺得係佢講嘢真係好乞人憎
特登提自己只係帶個女嚟打針,然後再話好多小朋友病好陰公
講到自己好識湊女佢唔病咁
明明成身周圍生毒瘡 個女病一定係佢傳染
覺得話個小朋友陰公都幾無禮貌 講到人地呀媽唔識照顧咁
佢把口真係好臭 同理心唔係咁表達㗎
以為抄明思就可以做親子KOL
人地係一打二囉好無
以為自己二打二好勁 全世界都知你自私掉晒比軟飯波湊 如果我見倒佢真人會直接叫佢收皮
佢個女病 人哋留言話陰公 佢就話人
又話個個小朋友都會病 佢都無辦法

依家又話人
佢親戚有幫手睇 四打二先係正確
話人哋小朋友陰公有啲貶意
佢成日都借啲意踩人抬高自己
二打二咪姐係一家四口…
證明佢平時冇湊開小朋友啦
根本好多人閒日都係一個人返到屋企要湊兩個

不嬲啲家長成日都話放假weekend等於返第二份工
佢仲好添啦 本身連第一份工都冇
痴撚線 佢憑咩話人哋個小朋友好陰公

佢個細女生到成個曾志偉咁,又大細眼仲陰公啦
加埋個大女咁撚醜樣,仲陰公

實係因為酸王做咗好多陰質野
佢個曾志偉女望向下,都睇得出嚴重大細眼慘過蝦乾仔個扁頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞