撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (5)

673 回覆
29 Like 0 Dislike
真係好少見天生大細眼咁嚴重既小朋友
要怪就怪酸同TB波基因差又要生
仲要唔係真心鍾意小朋友而生

次次見佢兩個女俾呀媽逼住出鏡強顏歡笑又被close up醜態真係陰公囉~
入均$400 係咪想打人均 。如果咁都錯⋯我真係冇諗過有人會唔識個”人”字
快啲入去秒stop 同dislike酸黃新片
要佢收皮
痴痴地 玩遊戲啲啊媽通常係會兩隻手捉實啲女
佢就一隻手掛住拍片 一隻手搞住say hi
兩個女安全一直都唔重要

仲有之前上機又話要帶耳塞眼罩休息
俾人放咗上嚟 就扮野話自己唔夠膽瞓

好假嘅酸黃
不停講大話
佢兩個女只係俾佢扮親子KOL既工具

張相可能係TB波影
真正既酸黃喺後面瞓到gurgur 聲啦
已做
咩都要話細個既感覺
佢咁講我會以為佢呀媽都係兩手fing fing 揼低自己個女俾親戚湊
都應該100%係
佢好好笑
去英國旅行 就提住自己讀書 只係讀咗一年
去澳洲旅行 就提住自己細個去過
去日本旅行 就當自己係foodie 同導遊
Lm
睇佢而家不停扮嘢就真係眼都突埋
係人都知你咩料啦
仲扮
以為會翻到身
好想睇佢條柒片
但真係唔想俾view 佢
佢次次都好驚大家以為佢第一次去

睇怕Aus 佢細個都只係去過一次咁多
如果去過幾次仲唔起勢咁講咩
其實佢同嘉樂仔賣衫之前 睇返佢IG同YouTube 都唔多去旅行
咪都係台灣同一兩次日本 同嘉樂仔去韓國入貨

COVID 嗰幾年搵完easy money 又開返關再去就唔知憑咩扮旅遊達人咁
其實酸黃只係一個普通遊客都不如
仲要去邊都伸手問觀眾
所以人地咪要拎翻十幾年前去過既地方黎講囉
有女兒真好❤️❤️❤️

酸黃你追post 唔好咁貼 咁聽話
搞到自己叫假同核突

母親節 間間學校 畫室都會搞活動
叫小朋友送野俾老母
不過人地係做手工...唔係花
咁無愛 又扮野...
佢條片瘋狂比兩個女食junk food
認真做 會爆汗嫁 但佢就…..
我見到個story都覺得酸黃好離譜
架車行得都唔算慢, 見大女好興奮有幾次想企起身
喺冇安全帶情況下完全冇危機意識要保護個女
淨係識打卡拍片
對個細女就仲癲...
一手拎camera一手就揮手hi
個細女就咁喺佢雙腳上面扶都唔扶下
架車又郁又盛
大人都易坐唔隱, 何況細女咁細
仲為飛機張相又係
其實佢有冇湊過小朋友架
點解可以明知呢個post比兩個女訓會有危險
細女隻腳只要一郁一轉
就正中家姐個頭
小朋友啲無情力有時都唔野小
其實只要對頭訓就攪掂
要全世界就佢
出咗咩事 又會立即拍片投訴遊樂場
個女只可以自己睇住自己
佢個樣十足十嗰啲投訴閪客
已經估到佢係少少事就發爛渣投訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞