撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (5)

673 回覆
29 Like 0 Dislike

咁食快之前仲話自己去旅行瘦咗
都成個月 仲係講緊澳洲

原來唔止P自己樣,身體,近排不停賣整返好過胸型廣告
咩波波 原來都係假 又呃觀眾

成日大頭自己就收圖 令上圍豐滿

做咗一分鐘都無 就唔好出story
快啲收山 唔好再呃人
食法*
佢真性情嘅樣做出嚟 好核突 用啲色調又搞到自己臉部無骨架 得圓形
可能係佢角度 如果影係remaining 29分鐘
啲人就會話佢做半個鐘咁少減條毛
所以特登影59分鐘 話比人知佢workout 成粒鐘
新片有兩個廣告
兩個新廣告 Foreo 同 ulike

Foreo又話幫助皮膚 轉頭又介紹另外一種粉底同化妝品 幫助減紅同收毛孔 咁真係部洗面機無用

之前又sell出面脱毛 依架又話怕尷尬係屋企做好啲
-時一樣 不可信
忍唔住入去佢channel dislike 晒啲片
有冇email 比大家send
ulike: seasupport@ulike.com
FOREO: customercare@foreo.com

見完佢介紹唔想再買嗰兩個牌子嘅產品 無可信性
成件事無公信力 唔好話香港 全球都唔想再幫襯
佢哋啲pr亂咁揾人賣廣告 酸黃本身形象已經衰曬 又日日講大話 作為顧客一定唔會相信佢介紹嘅任何產品
希望大家email俾ulike同foreo 仲有ymca

推爆佢! 話俾PR知酸黃係不誠實,無愛心,無公信力,無禮貌嘅KOL
揾佢宣傳母親節根本就係白癡!
見到佢咁自信就想佢收皮

FOREO廣告 ig:foreo_offical

記住DM foreo, email foreo
酸黃只係用兩個女打卡
憑咩係母親節有廣告
淨係留意到佢d肥手指 真係好撚肥大肉厚
佢隻戒指好辛苦
佢化眼妝賣洗面廣告好污糟
叉一次電可以用600次
一日用一次嘅話係咪差唔多兩年先叉一次?
我用兩個月就無電喎
我叉一次電真係可以用年幾2年,仲要同老公share用,部機仲要用咗4年啦
又提住自己係英國讀過一年書咁大把

佢唔好close up啦
睇到佢個樣有八婆墨好想嘔
繼續投訴酸黃
繼續投訴 Ulike
Ig:ulike.hk & ulikeglobal
睇見都覺得尷尬
人哋喺現場即刻影就話啫
肯定見到Kayan post自己都唔執輸

酸 成日都做多咗 柒嘅就係自己
公關手段
無愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞