撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (5)

770 回覆
32 Like 0 Dislike
剩係識用「很」
呀酸你很肥
露都冇唔會有人想睇隻豬 千與千尋咁

小小就用個心
又有廣告
今次仲要係 @huggiehk.natural
唔好俾係有廣告 唔好俾佢做親子kol
唔值得!
間酒店repost曬酸黃所有stories
都唔會叫人去幫襯一間不知所謂嘅酒店
send去各名牌ig inbox就得
話比佢地知唔好再用Suenn Wong賣廣告!
唔好再倒米!

希望大家追post之餘做多一步,一齊收佢皮
推呀
唔好俾條肥婆出嚟
佢近排多返廣告 大家麻煩出多啲力
唔好俾佢揾快錢 講咁多大話唔可信
好肥
靠收圖賣廣告
3幅相都唔同份量
唔好再用文字去煽動觀眾
懶有感情 又提住自己生日 又咩白羊座真性情

86cm 成34吋
103cm 成46-49吋
無可能著到L 尺寸馬甲或者之前所有童裝
甚至係英國買嗰條牛仔褲

所有reels,stories, posts 都係假
佢自己鍾意話幾多尺寸就幾多尺寸

GU商品對應尺寸
通常都係大波嗰啲係着唔到freesize牛仔馬甲
但係佢又冇波冇理由唔啱着 應該係下面腰嗰啲肉撐爆咗件馬甲
同埋佢嗰啲所謂嘅收復相
縮到咁細 講真真係睇唔清楚
佢鍾意講咩都得
最好笑好強調自己今次絕對冇P圖

又有唔知幾多妹豬 俾佢呃去做呢啲療程
每介紹一個唔知又有幾多錢分
錢真係易賺
越睇佢真係最乞人憎
乞人憎過蝦乾n咁多倍
人哋就收晒皮,佢就仲喺度
佢將啲圖縮到咁細 唔會花時間去P圖
但嗰幅大相一定有P 成日用埋晒啲語言技術
另外佢自己賣廣告仲要懶到叫人去搵highlight
之前隔離好努力 所以快收皮
同埋有明顯嘅證據顯示蝦照顧細路唔點

但酸黃無落手照顧細路 唔會影響細路外觀
只係攞佢哋出嚟打卡
所以大家努力!
呢度係咪彎咗
酸黃真係勁撚厚顏無恥
明明自己無運動過次次靠P圖先無咁肥屍大隻
偏偏就成日賣埋哂呢啲做機呀啪骨廣告
如果你咁暴食法啪兩下骨就修到身
咁呢個世界無肥人啦
好心啲妹豬咪撚咁盲目信佢啦
仲瘦個今日P嗰啲相
全部影自己
又話酒店不是只有打卡拍照 上鏡才好看
實物也很能呈現法式建築精緻獨特的美感

睇唔到間酒店有幾靚
只睇到佢自信影 自信P
第一張短牛仔褲, 十足十 heymen
好好奇佢幾重
第六張啲表情好恐怖
DLLM張張相p到自己唔同size 肥就肥 咪撚搞咁多嘢啦
秀珠姐靚啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞