撩鼻屎成名怨婦界KOL suenn wong 討論區 (5)

673 回覆
29 Like 0 Dislike
佢依個look已經著過幾次
真心係佢唔尷尬 尷尬既係Kayan
隻狗病成咁仲周圍飲飲食食
「唔知究竟可以點做」唔去問醫生但出post問人??
呢件人形豬真係唔死都冇用
癱瘓嘅狗係要24小時都有人睇住
定時定候人手按肚去放屎放尿
如果人形豬怕俾啲屎尿掂到咪剃咗屁股啲毛囉
On9㗎, 病咗嘅狗根本唔可以沖涼

唔知可以點做???
你都係唔想照顧佢然後安樂死佢姐
隻狗死咗又可以另一篇千字文啦
落地獄啦
佢不嬲都係收左錢做野 但唔會double check
未睇你comment已經想講一樣嘅野
唔特別鍾意kayan,但呢個肥酸真係唔好再抄人啦

仲要次次戴頸鏈都變左chocker
條頸鏈真係好辛苦
要放喺下個post#1
嘩真係要比多啲人睇吓佢呢個核突女人
痴撚線酸黃
呢張相第一次睇
好彩絲打有cap 低

已經唔敢想像背後有幾多人笑佢
佢啲女嘅同學仔家長應該接放學見到佢
諗起都會笑出嚟
鼻屎+露毛
嘩屌痴撚線做乜鳩佢係冇check就出定特登
除咗Foreo 大家記住投訴埋L'Oréal Paris
盒染髮劑勁廢 本身係冷啡色調 酸黃幾個月都係橙啡調
都染唔到 勁伏味

佢share 個條係死link 黎
可唔可以專業少少
PR睇清楚呢條友係乜都求求其其未
咁快有負評
層主勁第二張cap 到佢個”精髓”
面邊個忽肉
真係肉面飛龍呀大佬
好心佢啦
塊面成個pizza又大又多肉就唔好抄人紮呢啲頭
將自己啲缺點暴露晒出黎
係咪覺得自己P完圖先係佢真身
Pat Pat粒瘡
怪唔得佢咁肥唔洗湊小朋友 身邊個個湊小朋友湊到瘦曬
佢搭少號Uber的士 行多啲路就會瘦嫁喇
佢之前仲出post 瀨生2件搞到自己肥
管好把死人口就減到啦
佢前世係咪餓死咗, 所以今世要食咁多嘢
我朋友都好食得但係佢堅湊曬兩個 人乾咁
睇下明思,佢新片瘦左幾多,再對比酸黃
剛剛先開始追post第一頁就見到咁震撼嘅野
飛機廁所係男女共用已經唔想去 唔係急到就瀨都唔會入
佢仲可以喺入面慢慢搞塊面 接受唔到
佢嗰300k有我份
唔係點整到佢嘅真面目
所以酸黃唔曬又出story 以為多人睇代表鍾意你嘅介紹
相信大部分人係為咗睇你嘅醜態
唔好誤會
佢個司機係tb 波
唔曬uber
笑死
講到以為自己翻到身 唔好傻啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞