[人人10秒] F1 2024 中國站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
車又唔係快,平又唔係拉利咁個個有個兒法夢,除非26年又整左火星引擎之外,仲有咩因素引到max

https://x.com/formularacers_/status/1782083742523380076?s=46&t=N1m1RUb0pjgRtlXuyeW4sA
做得F1車手邊個唔想拎冠
唔focus performance咁focus乜野
4萬爆粗鬧兒子
今場DNF對佢真係好傷
難得今場有信心加埋架車有新底板好似有貨
可能Miami都得呢
佢本身冇咩,聽見兒子話佢 idiot 即刻上頭
落地獄十九層
你整返架火星車出嚟再講其他野啦
push到盡就係保子咁爆缸
哥桑已經變番中普通車手
Push 盡又係俾pit crew 敗家,安全完場上”pod” 算啦
最諷刺係林蛇跳槽變相宣布2026 應該都麻麻地
其實26 年 aero reg 仲未firm
垃利由1-2-3變6-7-8,碎片贏車
要欣賞佢反扭果下好準 基本上已經唔洗再點修正部車已經夠直大頭手車真係全方位
睇返尋日4慢幾個interview
真係好慘但佢個樣又好撚好笑
難得一場好d表現咁樣畀兒子搞,仲要係咁話你錯
呢場諗定大炒和牛兼準備開恆PR機器
點知可以俾個唐兒撞仲要怪叔轉頭
成個weekend都可以食住和牛
本身望都望今場有得破蛋
拉近返得分榜個距離
話就話責任唔係佢到
但佢一係寧願要分都唔想DNF
大頭真係痴線佬嚟
現場睇一定射到一地都係
車手觸覺真係無得教
你問返佢果2秒內順次序講返做過咩 佢應該都要諗下先答到
難得upgrade好似啱用 和牛又未認真玩到呢個場好熟
我信有sim跑但始終有d位啱同
和牛直頭好似水土不服咁
咁嘅話其實佢都可能係偏向靠對賽道同車嘅了解先快到嘅車手嚟???
不過個底板應該真係有啲料 希望返到巴塞 Imola哩啲仲頂到個中遊位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞