[人人10秒] F1 2024 中國站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
其實好正路,真正好既 management 唔會話冇左邊個唔得,亦都唔會俾一個就到退休年齡既人做晒揸旗手。咁多年來 RBR 走好多工程師但都保持到強勢 newey 一走可能會有第個二世爆出黎
問咗頭盔廢老?
但AN走可以幫其他本身Aero差嘅隊拉近個距離
甚至同大牛拗手瓜
越黎越覺得RB贏盡埋24 25

26應該收皮
究竟26年係6冠定係7冠定係3冠
其實奧牛想趁有價有市賣大細牛真係不無道理
1 罐
兩睇啦,Newey 入主大牛頭幾年都要食下屎,係 10年開始火星幾年
如果 AN 去其他隊,由頭開始到有成績佢已經七十歲
我諗仲要以前無budget cap 無wind tunnel cap 可以任佢試,而家佢入邊一隊都最多只係執漏,好難完全砍掉重練
首冠!
honda其實係有少少25, 因為佢間接將大牛既重點技術拎埋去AM
AM FATHER真係好老細, 又肯出錢, 又肯放手比HONDA搞好F1 , 依家新傳聞係NEWEY退休, 不過似乎係想轉隊多D, 可能NEWEY都覺得無左康打既大牛氣數盡
MAX可能都跟NEWEY走

9UP
冇人講呢啲啦
你係咪倒轉咗嚟講
隻狗係咸?
所以有時大家都神化左 AN,特別呢幾年
其實舊時佢都奶過唔少獲 MP4/18海豚鼻好經典

但我覺得另一個可能係25年完約退休, 睇下中唔中

急流勇退名節保身,26年改例之後有機奶野架
完約走去其他隊係咪都要garden leave
係嘅話起碼27年先有野睇
奧牛爸爸同阿伯都珍系煩膠嚟,一得閒就攪小動作
紅牛本身都無engine技術
拎到啲咩
大牛既重點技術咪就係honda既重點技術

咁就30年🚬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞