[人人10秒] F1 2024 中國站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
https://twitter.com/formularacers_/status/1782423306085298350

喇叭人:有時間9up不如整好你架車喇
change your fking car
講三次都聽唔明似係叻問題
之前ham中武肺都可以係威記借羅素嚟用喎
又係換皮game
出返classic cars/track先會買
麥架車想爭都無,係由舊年年中先開始穩定得分
其實safety car 嘅例寫得唔好,用車位去限啲車手行幾近,跟住SC ending 嘅時候就俾領先車手自由控制車速,咁樣係鼓勵到啲車儘量貼近,但係直路又唔俾佢哋拉遠過10個車位,咁咪好易收唔切
因為啲車拉風琴搞到炒車其實都唔係第一次,FIA 係咪都應該諗下點改善先啱,個人認為先改由用車位限距離改用時間會好啲,兩秒距離應該唔會隊尾啦
澳洲DNF咗都仲有完賽1.0?
老麥炒咗james keys係最正確嘅決定,相反沙巴(audi)請咗佢,今年連wheel nut都出事
叻明撚佢喇
近幾屆最大單果次咪mugello
Imola 都試過,輕輕地關事嘅仲有Baku唔知有無人記得

呢個問題一喺會引致炒車,二嚟咁寫法都會搞到太易被罰,大直路邊個無端端踩油10個車位容乜易超過咗
Change your car
Change your fucking car
叻:我頭幾個圈點跑嘅呢
四萬嬲真係應該 兒子今鋪真係太柒
笑到pk
但老實講 有時都聽唔明Xavi 口音
其實toto早年搞floor high好似捉自己虫
幫老友喇叭人奠定皇朝
直接一招攬炒拉利+返去跟唔到車時代
we are checking

諗住登記抽宇多田光飛,搞成晚都未搞掂。如果香港搞F1賣飛會發生咩柒事?仲學人搞盛事經濟
Twitter啲人到關羽細個上海睇比賽張相,以為佢係嗰啲普通人出身,到今日夢想成真
但係SC ending 個個都一定痴上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞