[人人10秒] F1 2024 中國站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
係max自己鐘意geog姐
唔知點解我覺得On9con會覺得自己係2025 平治嘅天選之人
等佢同素狗互咬
垃圾版sliver war
Defend George like a lion
如果On9con+素狗聽到都扯扯地
要on9con 不如要輸仔
就係想睇兩隻癲狗互咬
HP printer都幾垃圾下 雖然係"come"用
呢個組合一定令到場車好睇好多
睇住兩個撚樣互相跣對方
然後玀會喺radio話Bilmey he just turned into me
printing subscription
襟個屁,用咗大半年就收咗皮
之後轉咗用巴打,幾好
巴打用到 2046 仲生存
HP d software 用到 dklm
真係。。。we are always checking
https://www.lightsout.cc/fia-wec-plan-two-hypercar-2025/
FIA想Hypercar車廠強制出至少2架車
‘Seeing the names pop up on Toto’s phone has Ben quite funny’ - Russell

早排犭素咁風騷對外講俾記者聽真係好反感 ( 都幾肯定on9con有打俾Toto)

犭素 以為自己有料做梗平治一哥真係太天真
係有本事做到一哥嘅,廁所狼就唔駛追住Max嚟含
我諗廁所狼都睇到犭素能力去到邊
Ben
Been
但又咁講,雖然林蛇呢三年都唔係top form,今年直頭揸風流車
但DH 都叫做同呢個狀態既林蛇5050,又未至於真係差既
而且唔好忘記新例下平治惟一一個race win 係佢拎返黎
只係未必可以帶平治重返榮耀拎wcc / wdc 咁姐
要上返Top step最重要都係要穩定 偏偏DH成日走去All or Nothing點搞阿大佬
所以On9con應該都係得樓梯響 係有料就唔係由威升DH 一早係蕉叫返佢返嚟啦
我覺得要林蛇離開左佢先有發圍空間
車隊內太多林蛇既黨員,始終已經係車隊十一年,又一齊嬴左咁多冠軍,林蛇一句已經 KO 素一千句(所以今年聽林蛇咪食屎囉)
咁呢個係佢賭仔性格問題姐
全力支持啦
一季實撞幾次
我覺得少少都關架車事嘅。等於以前max都係好進取,因為車唔夠benz 拉利快,只能搏多啲。但依家話知你行先,我慢慢黎幾個圈之後又過返對方,都唔需要all or nothing. 當然我係覺得George同WDC 級數仲有一段距離啦
係呀,所以DH 係咪真係廢我覺得要出年甚至後年先可以真正評價到
而數字上就係佢拍得住林蛇
我覺得佢手車係Ok 又有啲大局觀 但係賭狗性格真係會致命
WDC就一定未到嘅 Raw pace又應該未到19叻/ 進化版廢圖個啲 但加埋佢Technical Contribution個啲唔係咁直觀嘅嘢 現階段算中規中矩嘅上遊車手?
不過都同意其他巴打話至少要睇埋25/26 無咗㺂先真正評價到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞