[人人10秒] F1 2024 中國站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
國家窮 要均富
今年要第4先夠super license 分
係F2 黑仔既話 一兩場就碰碰車都唔容易
呢幾日太多資訊要接收不論F1定 K-pop界 個腦有啲亂
如果佢真係鬧過AN整閪車,AN又去AM的話,真係斷埋去AM條路
Kpop嗰邊都好精彩
唔迷kpop但花生食到jep jep 聲
Honda 都有得和解啦
呢粒花生太大啦 精彩過連續劇
唔係應該夠分咩?
2023 FREC 25pts
2023 Formula Regional Middle East 18pts
2022 F4 12pts
A driver can earn points from either 1 or 2 series in a calendar year. The results from a maximum of 2 championships can be accumulated from a single calendar year, provided that the start date of the second championship falls after the end date of the first championship during the year in question.[1]

2023 FREC 同Formula Middle East 係順住落無重疊
AN 一個搞唔搞得掂意粉
AN 手畫垃利CAD 張圖錯曬
之後就權鬥》閪車〉master plan

不過好似話出年有機會有位?
當Alonso 宣佈here to stay 之後,AM 基本上斷定左無位
除非兒子走,但如果兒子走,Honda 應該會幫和牛爭位?
吹下水姐,氣都無咩同邊隊傳過。不過佢都係無咩位郁到
AM假設真係有位我估會爭辛屍?
中上游而家有邊隊有位嘅會唔爭辛屍
永遠懷念兒子巴
過幾年會唔會拍劇
應該會 問題係點拍同邊間平台肯播
所以咪話唔會有和牛份
I'm hanging here like a cow
都係,和牛都真係未必有位
咩野事
無睇開K-pop但見娛樂台講左好多咁
唔知佢地現代既教育係咪咁認真教地理
但至少大航海時代既荷蘭人好著重「地圖」
博物館有齊哂成個東亞,北至日本全境南至印尼既詳細地圖
個準確度同現代地圖有得比
有機會去阿姆斯特丹可以去下以下個博物館,係中央車行二十分鐘

https://maps.app.goo.gl/QCRWZ27WPenJhw9x6?g_st=ic
新牛仔褲團經理公司Ador
同母公司Hybe爭權

H指控A製作人閔大媽出賣藝人個人資料
閔大媽屌尻H新女團抄新牛

尋日閔大媽開記招玩到攬炒
好似係
意粉底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞