[人人10秒] F1 2024 中國站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
佢老豆呢啲真正拔苗助長
好地地同 Perez Vettel 做隊友咪算囉,搵個痴線佬番黎真係直接同佢講“你死撚左佢算啦仆街仔,養黎嘥米飯呀“ 有咩分別
但柒得半季架火星車都無用
Double diffuser哩啲世紀大漏洞都係半季左右比人追返 除非你又學Benz咁抬副偈去FiA咁就可以屈人機耐啲
但係兒子20年有架粉平最後都係留咗係下半版 真係會有用咩
其實唔係好關同邊個做隊友事
佢根本都冇危機感 唔洗用表現去確保自己個F1位 無壓力點會有動力進步
成日笑鳩yuki矮
起碼有存灰感
印象中周車神連meme page 都好少會笑佢,好似隱左形咁
兒子依幾年好似養壞左咁 反而頭幾年係威記揸雞車/未有baba入注前仲正常好多
兒子:
公務員咁做又36 唔做又36

AN隨時見到兒子都唔想入AM,咪撚哂左我d心機
想睇AN去紅軍拍八届
真係諗落周車神除左第一季個大炒之外都無咩iconic moment 可以做到memes
沙展雖然無咩美國人支持 / 識都好,但威記一炒車都會出個meme 抽佢同Albon
想睇Rory Byrne 可唔可以設計到部岩八罐揸而又同到AN 鬥既車
拉利今季strat team 食少左pizza,2026 新例應該有d 睇頭
想睇默爵士大戰AN
屌鳩AN整部慢車出黎
快啲番去發春夢啦你

不過兒子再差落去可能成為七月轉隊潮既解鎖人,一個唔玩可以郁晒成個市場
沙展最出名嘅Meme 係咪wtf is a kilometer
唔係同事做錯嘢,老細叫我聽日唔洗番工咩
No dick pic no talk

根據《Mirror 》報導,Horner 夫婦目前正在與一家為Netflix 公司提供劇集的製作公司進行洽談,打算在該串流平台上發布一部紀錄片。

一位消息人士向《Mirror 》透露:「他們的想法是製作一部非常私人的紀錄片,記錄Geri與Horner 在家的生活畫面。鑑於最近關於他們關係的種種猜測,人們會非常有興趣看到 他們賽場之外的生活,以及他們如何與朋友和家人相處。」
仲有
No, Logan!
What
Sorry, habit
No, Alex!
係咪睇片送腸仔先
哩個主角算係威同秦?
不過Birthday gift? Logan's car哩個真係
Xieqin?
佢分分鐘揸安全車都炒
Stroll : 爸爸 部安全車都唔安全既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞