[人人10秒] F1 2024 中國站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
咁應該寫成車同車最少要有幾多車位,但就會唔好睇
唐兒咁多年嚟嘅隊友嚟得俄仔係廢(唔記得咩名)

輸俾隊友對唐兒嚟講已經係必然,俾著係我都冇動力
咁不如一SC 就碌返入pit 等standing start
拉風琴都係考技術既野,唔搞好過搞

Brake test罰秒咪算
屎落堅
唔敢笑
唔敢笑同無野笑
賽左三年除左一場大炒,印象中一係就無咩鏡頭咁完場 (除左有次P1x 換紅搶FL)
一係就mechanical error 收皮,車都無咩同人炒 (自然就唔會有咩radio)
賽道外又無咩新聞俾人寫咁
而家場上20 個車手好似得佢係咁低存在感
我都想親親牙叻
舊年西班牙角田未埋到身自己彈走然後話he force me out
呀,好似係,仲搞到和牛有penalty
但真係無咩記憶點,somehow 水都唔會想抽佢咁
一世長約 無壓力好自然唔識進步
仲要下下都同啲傳奇一隊 輸就更加理所當然咁

以前都覺得paid driver嚟講佢手車算正常 比起spin sir, latifi呢啲好唔少
而家真係愈嚟愈差
Sum ting wong已經笑左

條友勁能勇
同志仲有一單高存在感, 第一場車就有分
唔講真係唔鬼記得
佢個人設太穩定唔會係radio 度亂講野,加埋唔係揸部有競爭力既車令佢有多d 鏡頭,成件事有d 似公務員咁
6架平治客仔全部甩碌
3架牛自爆
On9con一出閘就隊落舒仔度
完全係天選之人拎個p10
真係幾似
但求無大錯
有約續就還神
所以去返呢條串既開頭,個巴打話d meme page 成日笑鳩yuki 矮
我覺得係F1 呢個都講求PR 既修羅場,點都好過無人理無人想抽佢水
弱肉強食
人地個實力係出生到
仲要屌打19位車手
仲有Monaco 救車?
好似係佢
https://www.reddit.com/r/formuladank/s/6Pp1jCnk3W
What was bro tryna say 💀💀💀
弱肉強食岩呀
只係兒子最強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞