[人人10秒] F1 2024 中國站 賽後討論區 2

1001 回覆
1 Like 11 Dislike
其實冇用架,去到尾班痴線佬都係會搏,有咁貼痴咁貼,因為唔貼真係蝕底
今次 Stroll 係柒在個頭真係拎去右邊唔睇前車,俾15個車位佢都一樣死架啦

本身我都成日幫佢講好話,話佢唔係真係咁差,但今季佢直接投河算啦,俾個位和牛當賣人情俾康打點都有戰鬥力過家下呀
不如限制大家分開唔好爬頭各自有各自跑?
早兩日同條女講AM如果唔係唐仔揸 平治冇左好耐P4了
出唐仔=自廢一臂
前幾年都叫好啲
唔預佢勁但輸少少過得去
呢幾年真係愈嚟愈廢
唔知搞咩
AM要攞wdc 唐仔必須走 冇一個車手supporr大頭 佢唔使贏都要幫下手做strategy或者至少令對手少啲啲分都好
但老豆係要個仔拎WDC
保子話engine is gone 燒計 所以推唔旭
yes, 兒子今次只係個引子,但其實仲有之前嗰啲無妄之災諗下點避免都好
World Destruction Championship?
換個正常車手應該簡單d
但作為一個咁成功商人大粗無可能唔知
佢要WCC就唔可以靠個仔 而想個仔有WDC就只可以生過個
而家哩個局面只可以話父愛真係好偉大
如果佢整到架火星車,咁搵個廢過兒子嘅人揸就可以贏到WDC
生過個
有冇得好似馬個啲咁配種
默大哥 + Namoi 應該呢個黑人種應該幾值錢
根本F1世界係弱肉強食, 適者生存。我知老豆係為個仔好想用錢買個冠軍俾兒子,但佢自己都知點揸都唔會無位,我哋有我哋屌,佢有咪係場場都繼續揸。佢都變咗溫室長大,就等於一隻獅子一出世就俾動物園餵,佢都唔識自己捉獵物,都冇嗰種「本能」咁又點可以係F1世界有好成績。
換晒全grid 廿個?
覺得火星車都救唔兒子 上年Perez Quali柒完都有好幾場上唔返嚟 你仲要係比兒子 佢有幾多料大家都知 quali預佢柒半季差唔多
Whole-brain Disability Confirmed
咁爸爸要買哂10隊不如開另一個賽事算啦
老豆,火星車唔夠,我要木星車
AM 就算要攞WCC P2/3,兒子都必需走
Formula Stroll
佢揸木星車,佢死左啦
我揸木星車駛炒
弱智大隊長攞弱智大隊獎
學Juju老豆搵啲Google聯賽比佢算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞