【崩盤我有經驗】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXV

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
你好撚戇鳩
呢度不嬲屌達狗屌得勁大力
唔係話輪換唔得係話宜家啲後備唔撚得
埃 葡 nk nelson踢過邊場好波真心?
富本身後備踢得起達狗會唔用?
廢龍上位嗰陣就算防線係雷斯, 坦克加細梅都覺得防守穩左好多, 有個好嘅龍門啲後衛都有信心啲。 廢龍走嗰陣我勁唔開心, 最慘係leno, 藍斯度同Raya 都唔覺好過佢
Esr 達狗直頭當佢契仔咁錫啦
幾次傷完就即刻有正選 + 講明唔會放棄佢
佢個傷斷唔到尾都無辦法 咁都有得屌
閪口米都多嘴啦 不過人都走咗就無野好講
呢啲就算 但其實強哥係咪差到用都用唔到
up乜撚呀你
宜家連raya都係先借後買咋
有錢都過唔到ffp
你班後備就係廢到冇價冇市呀
似賣/心病
如果仲係對上幾場出嚟嗰個態嘅話我覺得係
不過我認同作客拜最後應該換佢出嚟搏
一場半場,80分鐘出來踢到咩
阿迪達訪問次次都勁攬ESR佢自己唔爭氣又入曬達數
唔係話班後備好夠料
不過有時人地咁針對性部署時
換一換部份比人mark死既球員
打亂下人地部署 都可能偷到下雞
當然都要承擔返風險
大賽又未必個個教練夠膽咁做
就算唔出局,阿達狗都係繼續勝利11人,就算係咩足總杯都係咁啦
韋拉咁貴買返黎都唔出佢出esr 先咁又睇唔到
你上半季踢過正選㗎啦
即刻又傷咗
咁玻璃點敢chur啊
我見到Saka閪左好多場都場場踢足90分鐘
我真係唔覺得NK ESR 有你地講到咁差
就算佢地都咁撚閪嘅 起碼Saka or 其他正選有得rest
而唔係場場chur 足
就算廢都要輪換 何況佢地根本唔係咁廢
踢多幾場好波先啦
後備換出嚟都唔跑多兩步
我唔信達同球迷唔會唔想見到青訓踢起
上場盧頓唔錯
但打av出嚟又打回原形
你覺得佢哋唔差唔代表佢哋真係唔差囉
爭緊冠啊師兄
你話唔係廢就唔係咩輪換哥
Nelson 咁勁除左上季絕殺之外有咩表現呀
你搵返上季d post 睇本身大把人撐續佢約 講到好似盲反自己青訓咁
鏝痢用後備多過我地排第幾?
哥狗會收起換走kdb, haaland, rodri俾佢哋抖
痢後備仲廢都成日收沙拿
我地試過幾多次換走saka, 奧哥俾佢哋抖有幾多次贏緊兩球以上都用踢足

本土盃賽都用正選唔留力,歐聯例行公事都要Kai,saliba,g6踢大半場
達訪問話ESR同富係佢成隊最鍾意嘅兩個人
咪又係當佢冇講過
鏝痢啲後備係咩人我哋係咩人啊
但事實就係班正選chur 盡曬囉
Rodri 屌哥狗唔rest 佢佢先有得對盧頓抖 你入左平行時空?
下?上半季正選踢過1場,咪對榜尾果隊
但達蛇同哥狗成日都9up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞