【崩盤我有經驗】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXV

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
輪換係講緊成季啦 ching
正選只可出2個人就唔好成日屌好歐霸出咗線都出Saliba 啦
點解唔出埃及
你比D信心出多D佢就可以頂6號位
ESR係自己捉唔實機會
Nk波牛格
打前又唔夠耶好腳法
又冇傻咁醒又識搶點
Esr自己唔爭氣 出親場都冇氣冇力咁
同位嘅奧哥拋離佢幾條街
輪換cb仲好笑
包影夾慣夾熟零封咗對手十幾場先話換人夾
真係打fifa咁即插即用?
????
富傷左4個月 冇添同真高 奇一路頂左閘位
你落去輪換?
你9UP都用下腦思考下先不如?
訓練表現你又知
我官方tranning post winning team 我成日都見到ESR 喎
Nk 岩打鳩衝鳩撞戰術
如果兩翼係衝意落底係咁出波
正常咪幾好用
不過我哋宜家玩控球在腳
所以真係唔好用

阿路暫時都ok 出波傳波都正常
不過佢俾我感覺好似慢幾拍
正常應該俾佢出下杯賽拎下態
但係今年一早出哂局 所以佢唔好彩
上季nk 臨危受命果陣都拎唔少分 係耶出返黎先收皮
我覺得個重點係無得同曼城去比較深度
由哥狗執教 甚至油王入主
已經不斷買買買
唔好計咩115先
每季都有新球員 新星加盟
哥狗洗幾多錢 個squad depth唔係呢幾年就建立到
有人又唔代表係有足夠質素可以上場
當然呢個係達嘅approach
你可以覺得行高普今年個隻都得
成隊都可以打正選
bradly danns elliot 昆沙之流
但係唔係好事 我唔太覺得係
一係你達蛇有點石成金既能力
如果冇不如早啲放走佢地
其實耶強 係要換走saka同飯
至於傻哥有腦 可以唔使換
ESR 我算
NK NELSON 呢2個明顯連石都唔係 炭黎 點成金
冇球員可以場場踢足keep住有態
打fifa 都唔出以場場90 唔換啦
所以咪傳緊今個夏天會放
都叫有幾腳埋門同一球og助攻
nk nelson真係要放
講真達信任嘅人佢係好敢換
托佐富依啲到時到候就有機會出嚟踢
因為表現係俾到人安全感
啲傷完無態嘅你爭緊聯賽對唔係榜尾都輪換
只可以話無空間冒險
高普歐霸輪換輪到比亞特蘭大炒三粒
佢係咁掂嘅話阿迪達盲㗎?你清楚得過教練?
簡單講 如果有後備踢到托沙咁達sir會唔會唔用?
nelson nk一定要賣 完全唔夠班
強哥就算吧啦 多傷達唔信佢 賣好過

至於下季真高同耶唔可以再做常規正選 過渡期完左
佢睇左訓練相 佢識波過達狗啦
其實咪等於上年holding 咁囉
唔係唔信班後備 而係真係廢呀嘛
講緊永遠有機會俾佢上位佢就自己傷左
wadiu Arteta 岩撚曬嘅
係嘅點解我地會輸
所以話冇俾時間佢地點都講唔通
對盧頓nelson正選踢左啲乜出嚟
葡哥成日都喺winning team
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞