【崩盤我有經驗】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXV

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
咪即係對班後備唔夠信心囉
你睇曼城 Dias 都有得輪換
Foden KDB 又係
係Rodri 踢足d 但踢皇之前都rest 左場
強佢已經成日放佢出黎操啦 你想點
出得少係強自己造成
NK ESR 黑兒 呢3大撚樣你覺得點解唔出? 咪因為廢囉
唔洗再幫ESR講說話啦 打AV果場佢咩料我諗唔洗再傾啦下話
有信心就會變勁定咩 你都痴撚線
講真後備有幾多有料大家心中有數
同埋Rodri rest個場係luton
我地達蛇係luton個場都bench 飯rest saka做輪換
人地都係對降班膽先輪換
唔通當白蟻係下遊降班隊咩
咁你係咪覺得Saka Havertz Rice 依幾場踢得好勁啊師兄
雖然都覺得佢好撚串 但佢做龍門 封單刀封位真係好有勢
dias 今年好似後備黎
NK同韋拉我覺得ok架喎,有自己長處,再加上韋拉係阿達買
唔好意思,真係Dup 極都勁過班後備
NK去踢中游就啱佢啦
踢我哋嘅話唔ok
人地世界盃金手套都贏埋
韋拉大傷左半年又爭緊冠可以點出佢先
呢個都入達數?
打少D FM FIFA啦朋友
條友以為白禮垃圾同埋我地D後備好勁
我只係指出 常規18 人同16人
其實差好遠下
至於後面四件
三件日傷夜傷
黑兒又係真廢
至於阿路第二球
我覺得佢全程迫住收窄watkins射門範圍先係正常做法
如果有信心追到點會去申請拎紅牌咁on9
同埋個球 佐哥傅失仲大責任
強哥 維拉 路 黑兒依四個得黑兒成季無傷過
但係上場正選柒到飛起叫人點放心俾機會
點解大家都睇到班後備咁差 Nelson 都算
ESR NK 會唔會太underrated
kiwor 同富已經可輪換CB 啦
班正選係一週3賽chur 盡曬
係Odegaard 仲keep到
爛賭東 熱血爆閘連登中
滿面塵灰煙火色,兩鬢蒼蒼十指黑。
爆閘得錢何所營?身上衣裳口中食。
我知自己計錯左
但其實16定18都好 我唔覺得剩低果幾條友係可以拎出黎用
你真係打少D機啦
2個成季冇打過CB 作客白禮無啦啦輪換CB
ESR NK "underrated"

CHING 你好能石
會唔會係你overrated 啊
因為班後備完全冇踢ma
又瀨無得踢平時訓練表現要說服到教練出先得㗎
D青訓撚戰死晒之後又有後備撚
其實話後備廢,咁利物浦班後生仔咪啱啱出嚟踢
球員廢還廢,教練幫唔幫到佢地進步,有無機會踢係另一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞