【崩盤我有經驗】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXV

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
以前哥狗大賽先黎撚陣仲試過收起rodri 唔出
要派一球膠先有神救
調番轉啦 我地係利既遮醜布成堆熱獌鈕爭住抽我地水 利陰d陰d加入冇人知
佢信左nk
利不嬲好識扮嘢
Eddie 其實唔差只不過佢唔係踢呢個體系足球

去中下游踢counter,佢會好撚勁

賣佢去英超中下遊,預左佢到時倒戈入波搞到我地失分
仲有 我地今季仲有爭冠信心嘅原因係我地得失球刷得好勁,你地覺得出多啲nk esr nelson可以領先曼城咁多球?以我地後備球員質素唔夠曼城嚟嘅情況下 你唔燃燒多少少正選球員嘅體能憑咩贏曼城得失球?
高普蛇教波咁勁 對意甲第六都唔夠踢
對大家好 佢走啦
班怨婦女人係咁 成日陰d陰d咁
都唔係男人黎
成隊都迫搶,ESR 上半場有參與下講到好勤力咁

佢迫搶成日懶,慢兩拍/遮下線交下戲,對盧頓上半場佢啲so call 迫搶都差差地,到下半場直程離撚晒譜,懶到我波都唔點理,由62分鐘開始focus 佢

快攻反擊全隊前場跑緊,佢企自己禁區頂hea行,連鏡頭都入唔撚到唔好話參與
有兩球組織佢企定唔現位要奧隊跑翻去現位拎波
防守懶撚到仆街

呢啲都係我望撚實佢睇住佢hea 先再屌,啲人話佢傷完體能差,但佢上年傷完好一段時間出翻黎都係差唔多,所以我先屌佢心態出事,同埋退一步講,咩原因好,廢就係廢,幫唔到隊波咩原因都一樣
J左先
咪係就算係全盛奧燒都唔會踢到而家呢隊阿仙奴,你esr嘅天份憑咩?阿迪達一早講過,輸duels佢會嬲到仆街,esr連爭都懶得爭,傻哥就一場廿個duels,高下立見
Isak J得落
Olise 睇完上場對痢,下下處理啲 Chance 都勁求其勁撚廢, J唔落了
NK 5分鐘都唔知有冇
最錯係信左耶可以打中鋒
死返去打翼啦
認真
迷esr不如迷nk
質素有限但係盡做
要j新中鋒
芝腸都唔知咪諗住同強哥一樣賣
屌 明明季初對賓福特踢到MOTM咁
nk係冇腦 但起碼佢有火會上去剷人個龍
嘈左成朝 其實兒NK呢D撚屌真係重建期料
而家上軌道一開始冇筆直先會重見到佢
你唔會係CITY見到呢D廢物 隻BOBB都係好少換出黎用
其實我想講ESR都係 不過佢冇前面2隻咁廢 比下面佢
如果想隊波好 最好2年內呢班人全部消失 坦白講
猁第一個衝出黎抽水
最識玩係佢地
之後乜鳩都入我哋數
講緊連耶同真高都已經達唔到水平,帶唔到我地走得更高
仲係度維護更次幾級既NK黑兒
連猁都知要搶口就要係柒之前搶
而家靜到
依度仲咁care我哋啲石topic
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞