【崩盤我有經驗】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXV

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
木收皮
富最近先傷好
真高季初都有傷
不如你講下後防點輪換
唔講以為高普成日出後備
佢操撚死晒d正選被迫出
但平均都係唔夠鏝鍠跑得多
人地average14km up
我係特別case,本身因為發育先有呢個問題,但不適合太早做手術,要發育完差唔多先做到手術
可以點

我利有隊人STAND BY緊
呢度好多痢狗做波台警察
一陣又cap出嚟吠
左右閘真奇白富輪流出睇唔到
左翼巴丁托沙輪住出睇唔到
中場傻飯奧 佐飯奧成日變睇唔到
總之唔出NK ESR Nelson依啲等於無輪換
咁你傷得密斷唔到尾出唔到你你想個教練可以點 推輪椅落場踢?
今季最失望係Timber一開季就收咧同埋白韋拉季中打唔起
你秒左佢
人地踢120分鐘牙,雖然計返比例都係人地多,但傻哥講緊193跑到咁
耶狗條仆街傷少幾場前面都無咁大負擔啦
timber單野多謝宜家獌狗隻獸醫
人哋奇富佐托本身都係後備
點解達會肯俾正選佢哋踢好心佢用腦諗下
其實佢有睇波就講唔出咩富安打CB
睇少ESR NK呢D野

總之達狗唔岩啦!
傻哥就不嬲都好勤力
仲要成日俾達係咁換位
我夠好想睇esr 健健康康踢正選啦 但真係無計
keep 住健康最緊要
昨晚在維拉對里爾的歐協聯比賽當中,發生了一件很有趣的事情。

維拉門將Emi Martinez在比賽早段,因為浪費時間而得到了一張黃牌。比賽進入互射十二碼階段,Martinez再因為挑釁球迷,再被球證出示一面黃牌。有趣的是,球證並沒有將Martinez驅逐離場。而最後Martinez亦撲出里爾的最後一個十二碼,讓維拉成功晉級四強。

原來根據條例,法定時間所得到的黃牌,並不會帶到十二碼時段。所以Martinez雖然一場比賽中得到兩張黃牌,但可以繼續留在場上,不過他下場比賽將會因為黃牌數滿兩張而停賽。

Emi Martinez再一次在互射十二碼階段成為英雄,讓維拉成為僅存仍然留在歐洲賽事的英超球隊。

- KP
其實都有比機會青訓3子 但係人見到佢地出嚟踢成點 仲點會比佢地上 由其依家呢d關鍵時刻
如果轉會窗啲人賣唔到好價
有錢都買唔到人
因為會過唔到ffp
已經有筆錢砸住係要準備俾賓仔
輪換黨又可以得償所願睇到nelson同nk踢波
佢自己覺得三子無我哋講到咁差啊嘛
咁而家對榜尾升降機咪俾佢哋正選踢
爭緊冠對中游強隊換佢哋出嚟踢同自動投降有乜分別
好多位要買
傻哥回防跑到返自己禁區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞