【崩盤我有經驗】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXV

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
應該迷達 有時間既可以聽下 10分鐘姐
錯哂 好嬲達 輸緊都唔出真高主攻 派都可以話佢態差
但要禁屌人一定要用返現時最強內收閘
真高唔關事啦 係個節奏嘅問題
點會唔關 最強內收踢法
都要雕琢咖喇 起碼有硬件 技術我覺得都有
weak foot唔錯 左右邊 profile好啱
真心有機會贏架 係輸戰術 兩場輸波都好明顯下半場再攻唔到 點解? 因為上半場用哂力迫搶
你話主場打愛蛇迫搶, OK, 主場可以
但作客真係無條件咁做 同時體力一早知唔得
簡單講達狗就係All in想45分鐘入波再收縮 點知入唔到波然後再比人入埋波 咁就玩完
你可以話佢防守差 但佢比波同用波一定有料 奧隊比人man mark 佐下半場又體力下降 點解唔出真高試下? 牙達明顯知道高生入左埋 輸緊波輸到慌哂
請哥狗?
服撚咗坦
拜仁都讓哂車馬炮啦
坦都屈死利狗 列叔可能都得
杜曹勁姐 唔算輸自己
肥坦兩回合完封沙拿好撚癲

(唔計個pen)
回家吧
有冇回家最強11人
Arsenal have a win percentage of just 37.5% when Paul Tierney is in charge, their lowest win rate of any referee officiating the Gunners in the Premier League since the turn of the century.

Arsenal have won just one of the last seven away games with Tierney in charge.

#WOLARS
羊 拿卡石 山齊士 Pepe
細爆 Luiz
坦 Holding 細梅 比比鳥
廢龍
達三場(歐聯唔計)
英足總咁快控分
坦打唔打到內收左閘
坦內收中堅
G6做6號位

而家買卡斯度要幾多錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞