【崩盤我有經驗】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXV

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
又唔好咁講,猁鏝獌都好柒
https://twitter.com/samimokbel81_dm/status/1781038947822424270

Summary:
- Priorities: striker, midfielder, LB
- No longer interested in Toney, interest in Gyokeres, Sesko, Watkins and Isak (more difficult deal to do for Watkins and Isak)
- LB priority, uncertainty over Zinchenko’s future
- Zubimendi majorly backed by Arsenal recruitment team

Sales
- Nketiah, Nelson, Ramsdale and Partey most likely options for sale
- Interest in Nketiah and ESR from Palace and West Ham
- Ramsdale has interest from Chelsea and Newcastle, as well as abroad
- If Nelson goes, Pedro Neto is major option
- Partey has interest from Saudi Arabia
有啲 itk 好堅持話夏天會簽 hato
沙拿呢場係踢得差 好似兩腳單刀射正
高普都退休啦 攞到隻杯仔叫有交代 英國啲杯好似攞哂?
俾坦蛇守到一棟都無
留力英超好過啦
達sir 嘅不足我覺得係唔夠膽輪換後備出場
我地經常係一週3場失分
依2場 下半場都可以睇得出班正選唔夠活力
明明我地後備都ok 但達唔夠膽用
Rice 係international break 之後完全唔sharp
真 有真高都唔出 抵輸
真高只可以對廢隊出
又講呢D
打維拉咪輪換左囉
打成點呀
你覺得出ESR NK 黑兒呢D廢鳩打到上遊隊咩
Tommy 同一品刀削麵個四眼仔好似樣
佢個兩腳衰撚過耶作客拜個一腳單刀
打45分鐘夠做
打盧頓咪輪換左
強強對碰點輪換
阿迪達正選十一人之外
托沙 奇哥 耶 真高 富 派 尼基
呢度加埋18個人已經算常規有得落場
其他人成日冇得出唔係受傷就係因為廢
你最多屌佢出得太少強哥 我同意
唔明點解成日吹到達狗唔用後備咁 馬後砲就識
因為唔出永遠最勁 好似班青訓撚咁 之前成日屌唔出青訓 依家轉屌唔出後備
我覺得兩場都係要強哥出嚟先有用
兩次下半場最大問題都係
個中場run唔順 兩翼俾人重防
你唔較返好個中場 剩係換雙翼有乜用
我同意你但強條on9打下遊出黎都腳震
唔換係可以理解啦
一間佢換強出黎送一粒咪一樣要死全家
得luton 果場算係 輪換
Rice 佐 Partey ESR 4個人踢2個位
後者復出後 出過幾多分鐘
踢Brighton 其實已經可以大膽出班後備
比班正選休息足夠對Bayern first leg
你自己google下白禮主場戰績先不如
第一日已經屌啦
留leno賣廢龍已經屌緊,大賽龍門真係幾多錢都買唔到
白禮頓未打我地前今季主場不敗
唔係真係咁易食㗎
達蛇贏到0:2都已經大幅換人啦
屌 你個18人錯哂
正選十一人 我當係

巴 臭 沙
佐 飯
奇 包 影 白
Yo
咁後備常出咪得
托 耶 真高 富 NK 所以得16人
強哥 維拉 路 黑兒呢四個今年應該都冇400min
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞