【崩盤我有經驗】阿仙奴23-24球迷討論區MMMCXXV

1001 回覆
3 Like 8 Dislike
入返歐聯差得遠啦
加埋賣人至少有2億
NK ESR 唔係無出場機會架喎,係出過黎但廢,出完場證明係廢,你覺得唔係廢係你on9姐 當大家盲撚左唔識用眼睇?

NK出成千分鐘,同耶一樣level, 勁過一場入三球,然後其他加埋得2goal 1 assist 後備出親後就打少個咁

ESR 後備出黎就懶撚到顛,出場時間唔算多但都有300幾分鐘,但平均分得6.5幾,佢可以打個幾個位個個正選平均分都~7.5, 然後得一個assist 仲要係普通中場禁區頂啲普通傳波比NK,係個場NK爆seed 一野遠射照入

班正選chur 盡,班後備出黎有氣有力,但踢出黎都係廢過班正選一截,咁達又場場都要三分,點輪換到?我之前講歐冠小組賽屌達完全唔輪換都係因為明顯之後係唔會再有機會輪換,全季踢足都肯定會季尾跌watt然後放暑假。

班後備去到托沙換巴丁咁兩個level 差唔多後備踢出黎有競爭力咪可以拎黎用law,睇翻有邊個後備係算有競爭力?托沙,佐,富,真高/奇個個都有出過場(強佢出過黎但明顯個態差到顛未ready).

你屌達話佢唔識育成後備,或者買埋啲垃圾連後備都唔夠班踢我都會認同你,但你拎撚住兩件proven 踢得廢既後備同我講其實唔係咁廢,再屌達點解唔拎兩件垃圾黎輪換就咪撚玩啦
NK黑兒賣得出應該走硬
我哋入新人頂佢哋個位
咁on9 龍門都可以玩到停賽
打盧小勝兩粒先有空間換三四個
宜家仲要對熱車獌
輪換多兩隻真係可以提早暑假
你覆錯人
佢同奧隊都跑到癲
其實 Nk 為自己都要走啦
唔講佢水平點 但咁多年佢都無穩定出場時間
對佢自己發展都唔好
ESR 真係大家都好錫佢,有免死金牌咁滯
但真係唔適合呢個時候輪換出黎踢正選
我仲信佢唔再傷既一定 PICK UP 到一個常規輪換位 不過都係下季嘅事

對盧頓我覺得換得多㗎喇,踢到季尾仲可以爭雙冠,好多時都係 WINNING 11 行先

仲有,奧哥/KAI/飯係戰術上係差唔多無得郁,一換左真係隨時成隊發揮唔到

我怪達只係睇住SAKA 踢到咁,應該踢佢落BENCH,出耶踢右翼唔會差得過季尾既 SAKA
睇番精華
下半場咩事 成隊唔想踢後場猜波互傳
怨婦4罐去左邊?
好記得當日抽完籤對阿特話靚到
等入決賽對沙比
猁柒左就無人理
得阿狗先係串先係馬撚
真,都唔細無理由留係到坐
我諗傻哥係我地呢度都唔洗再吹奏
已經用實力證明咗自己
反而有啲擔心飯高開低走
搵返出黎幫佢地開po 笑?
青訓3子自己唔爭氣
隊波要upgrade 一定要換哂
換啲一線返嚟同正選競爭
好多位要人
正前 翼 防中 中堅
上季49000拎聯賽第三+聯賽盃
今季痢排緊聯賽第三+有聯賽盃
話馬撚成日爆閘 利爆阿既唔計
話阿當日約埋成堆人爆鈕閘(因為嬲黑哨) 但利爆熱閘(因為嬲黑哨)唔計
話阿topic串 利公海開po串唔計
一陣人地又mon住
賴尿魚蛋啦屌

爺爺個招 用青訓輪換
托柒個後備係2b
2b個後備係黑兒
盃仔瘋狂輪換
17-24 咁多年佢都係坐多過踢
而家出到黎嘅結果就係d decision making on99 咁得個牛字 佢唔走都係玩死自己

話哂都係青訓都想佢發展得好啲
不嬲平常心 輸自己
老實講NK黑兒真係好撚廢
我地又係排緊第二
我地都比人cap 狗竇笑啦 佢地亞特蘭大都輸無理由唔笑下嘛
係咪真係改錯名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞