警世:唔好搵唔鍾意扑嘢既女朋友

652 回覆
2724 Like 395 Dislike
分撚咗啦,發個輪出黎討論吓,你唔鍾意咪唔好入po咯

你唔好以為連登就一定要出有營養po先得架
會唔會你樣衰 唔想同你扑咋
真心好可憐,人生好短暫,偏偏要活成佢想要嘅模樣。你自己喺邊?
狼虎年華,性慾強
我條女而家25
係唔係應該期待30
呢幾年就忍下扑疏啲先
當你扑多啲人,你會發現呢個世界係無唔鐘意扑野既女人既爭在你點樣發掘佢既獸性出黎
經驗話我知,條條女都唔一樣,我試過幾個30+既,有d真係淫,有d就淫唔夠2個月
當同一個女人同你扑咗200次就唔係咁講
真,如果樓主話由頭到尾都冇乜點扑嘢
都冇乜嘢
而家正如2樓話齋,俾人餵飽咗

C兄問心, 1個月1次你OK?
真實面對自己, 男性從來都唔會對只有1個伴侶滿足,
因為生理上男性係要傳播基因, 伴侶愈多愈有效率.
反之女性就未必會想同好多異性扑, 自己伴侶足夠強大, 有安全感就夠..
所以, 你既1個月1次, 根本只係階段目標,
一旦女方滿足了, 你都係只會ask for more...
咁係佢玩悶左你。你應該發掘下新嘢
識玩一定玩玩具
屋企d玩具加加埋埋應該買左兩三萬
早午夜,下午茶,宵夜
計盡係5次
仲有3次排左咩時段?
有咩玩具推介
女朋友成日話急尿之後掙扎
代表咩?
你錯唔曬,但之前係兩個月一次都冇,ask for more都係建立係一個月一次既前提下餓得耐,有得食已經好開心
呢個係每對情侶都會面對既問題
愛情變做親情
就高潮
建議佢之前去咗廁所先,咁就唔驚
女人買名牌食好野就得
男人哄女扑野換姿勢又唔得
仙女棒係基本 le wand
想平既就 wild one 一定要買叉電款
最好防水
唔好搵唔鐘意扑野既女朋友
但又要求人地係處女
女友見親都想要(佢細我10年),但前戲太耐,有時我緊張同見到佢無波都起唔到機, 用手幫佢高潮
普通震蛋 搖控震蛋基本係垃圾
千鳩幾蚊買隻we vibe搖控款
試過幾條女都話冇feel唔好比av呃到
為咗性生活美滿我唔介意貴少少有無貴款
我都係咁話,又唔係叫雞出軌,可以挽救自己條女性慾,幾多錢都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞