警世:唔好搵唔鍾意扑嘢既女朋友

653 回覆
2725 Like 395 Dislike
一刻滿足
所以咪建議佢約炮叫雞算啦 扑嘢問題一律建議分手
有人肯忍,忍唔到嗰啲咪分手囉
有咩咁真實同普遍

條女比人迷姦之後性上癮反而愛上個迷姦者
你連個一刻都唔想滿足佢
咁真係無繼續付出既必要

男人要既野真係,非常,非常之簡單
有咩好sad
你女朋友都係咁
咁咪即係又係自助餐
講中左,比人當做獵物既感覺肯定未試過。
知道佢不懷好意,但見到佢又心跳加速

夏虫不可語冰
佢自己都知咩事所以其實佢都好少提
但有時都要交功課 係大壓力到濕都濕唔到
影響到我連diy都唔想
好似突然性冷感咁
咁佢地唔係女權wor 勉強可以叫libfem
女人係感覺對方既氣場,潛溝通

比人當做獵物既感覺肯定未試過。
知道佢不懷好意,但見到佢又心跳加速

你前後講野都有d割裂
ex靚仔唔代表佢無追我wor
呢d唔係曖昧期成日發生咩
唔通一定要對醜男有呢種感覺先叫有試過?

咪講到男人女人一樣

男人第一眼唔得已經可以收皮,但女人唔係
你都好鍾意stereotype
我都唔知點樣講落去
你意思姐係男人都係外貌協會
而女人雖然有外貌協會 但係都接受到同河童肥豬怕拖吖嘛
但男人唔係都會同豬西拍拖? 女人睇feel 男人睇西
咁有西就ok既男人仲係唔係男人?
所以你一d都唔明兩性關係

女人要既係崇拜,情緒波動刺激
男人唔太需要
同河童肥豬怕拖係崇拜同情緒波動刺激?
咁可能你自己未試過姐 點樣證明男性無?

ohh我明喇 姐係你意思都係講緊
男人同女人拍拖都係生殖衝動
因為男人唔會愛女人唔會對女人有情緒波動刺激
所以只要女性做好恆溫飛機杯呢個角色就ok
男人為咗呢個免費飛機杯可以忍受女人既脾氣?
男人本身對未拆盲盒既女係有動力同吸引力架啦。
上完床先係關係既開始

其二
河童猪西2分溝唔到5-6分以上好正常
但都有好多6-7分己經可以食到8分女
連登仔都屌一般男人可以食到咁多靚女
女人睇既雙方地位更多,呢d要係睇交流上面

呢段時間你自己本能會考察呢個男人係咪有雄性價值
你意思姐係 男人睇性吸引力 女人睇既都係性吸引力
女人感覺到對方係個"男人",有d出格既野佢地都會接住

傾sex又好,或者表露自己真實既另一面(蛋入面蛋黃既部分)

呢d就係女人
咁男人唔要求女人似個女人?
同埋你講既都好common sense
關係進一步咪會有呢d:傾sex又好,或者表露自己真實既另一面
咁男人唔鍾意女人傾甜?
女人主動傾甜野,樣唔係差到一個點男人當然歡迎
調轉女人又好歡迎乜男人傾甜?
一早比人告性騷擾喇。

真實一面就係女人先會同女人傾既野
主動溝通。出去玩下,放鬆下
再慢慢傾淫野
無計
但你前文話:呢段時間你自己本能會考察呢個男人係咪有雄性價值
咁都已經係曖昧期 咪會接受到傾甜
你呢度講:調轉女人又好歡迎乜男人傾甜?一早比人告性騷擾喇。
咁既情況大約係三唔識七既時期/唔熟先會冒犯到人wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞