警世:唔好搵唔鍾意扑嘢既女朋友

652 回覆
2724 Like 395 Dislike
有啲女人係好撚賤,用性去綁架個男人,
明明扑野係大家都enjoy先最好feel,變左好似要求返黎?要用物質去換?就算換到返黎都唔會係你想要嘅感覺。

支持各位巴打遇到呢啲女應該要頭也不回唔好為左塊閪成世都要睇人面色,正正經經叫隻雞好過
唔需要迷惘,除非你想成世都委屈求存
其實個po都見到好多巴打有同一個問題

我地做男人真係好簡單,我地唔洗女人買Rolex,都唔洗女人食飯要俾錢或AA

只要你個男人需要愛既時候(2星期-1個月一次都ok),做翻一隻淫賤大塊田,滿足翻個男人,我保證你條仔對你一定死心塌地

真係唔鍾意扑嘢既女人,你地搵男人前,先講明自己係性冷感,唔好浪費大家時間,或者求其打場友誼波就算,落左感情後要分開,我地男人都唔好受
下次搵個會做運動既囡囡啦
會運動既囡囡都好大食
好似係
冇撚有錯,大家夾到真係鍾意根本就唔需要講咁多。
就算講完都唔會係你想要嘅感覺
奉勸各位對自己好啲,成世都做契弟求人好易精神病
女人係咁架好奇怪
唔知關唔關年紀事
20歲啱啱一齊果陣
一有機會就扑野
每星期幾次一定有
攬住錫兩淡已經feel到要做愛
到25歲左右
唔知係工作壓力大咗
抑或性需求變咗
突然間變到唔想搞
疏嘅時候試過一齊去10日旅行都冇搞過
可能兩個月先一次
到接近30歲
佢啲性欲又出返黎
反而係我因為之前幾年搞得少
慣咗自己打飛機滿足性欲
搞到性能力差咗
一星期做到兩欸已經好好
係你一廂情願覺得做乜做物就有閪屌姐
件事本意都唔係咁
錯,唔好誤導人
我都係 成日都話痛 而家三四個月冇搞野了
條女近幾次係咪都好乾同痛?
唔鍾意同你搞不等於性冷感
好事, 知道自己要咩, 又坦白講清楚。真係好撚過一直怨。
咁呢個咪就係個問題囉,你係想屌閪但人地各種理由唔比你屌,你只係逃避緊個問題?你只係選擇壓抑自己個慾望冇去正視個問題,其實唔夾就係唔夾。一段關係冇左性仲係咪嗰回事?如果係咁養隻狗仔陪自己咪仲開心
最慘係朋友覺得我去一星期布吉渡假,一定喺浴室扑到去床,返香港會腳軟

事實只係喺我出發前腦海幻想過,去到冇得扑,仲比條女鬧我阻住佢瞓覺
事實hmd 同各大交友app大把人妻偷食,相信佢地老公都係唔知嘅
勞資糾紛
睇C兄對性方面的看重, 我認為你唔應該追求以固定女朋友的關係去滿足,
就算俾你搵到個初初好啱要求嘅, 日日食龍肉都冇味啦..
你要成日扑, 又要同一個, 又要人唔厭倦, 唔係好矛盾咩?
二個星期一次都叫性上癮
你仲細
拍幾年話 同居幾耐?
幾正都好 一齊住耐左 叫你一星期 3次
到時係你唔肯 訓下仲好
當然 成個月都無一次 又唔係有小朋友 就幾慘既
屌,你邊度見到我寫成日扑,我話1個月1次都唔過份,一講到扑嘢就好似錯都係主動嗰方咁。

你唔鍾意做愛,鍾意柏拉圖係你既事,我都冇反對你,但大部分男人就係咁,你估我地想架咩
我哋唔係俾你屌嗰個,你會唔會直接同返你女朋友傾好啲
你上嚟圍爐都無用,每個人原因都唔會完全一樣,一開頭咁密到依家咁一定有佢原因啦
最後幾次都叫好享受,反正每次都唔係求其交功課。我每次大大力都會問痛唔痛,畢竟自己私家雞,真係可以玩一世的話,會好好保護,好好珍惜
冇錯扑野最基本嘅係大家都渴求呢件事,成個感覺係最健康,如果係單方面嘅付出,渴望,勸你去叫雞好過。唔好以為屌個閪咋嘛,我為左佢屌少啲甚至唔屌囉,但係久而久之會喺你唔察覺嘅日子慢慢影響你嘅情緒,你嘅精神。
所以真係直接換人好過,起碼心理健康啲先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞