警世:唔好搵唔鍾意扑嘢既女朋友

653 回覆
2725 Like 395 Dislike
唉same same 一開頭狂扑又含又口爆 而家一兩個月先一次仲要不情不願 男人要求好簡單姐 一星期扑一次都無 唉 逼我出去玩
唉 屌你老母 睇到個post即刻sad撚曬
佢太快 食完藥都係好快 我完全享受唔到
傾完都冇用 生理上唔得
樓主講得好好
我aa無所謂wor
本身唔aa就係男既賦予女性價格 然後俾女性搶返自我定價賣返自己出去姐
咁肯定有女性鍾意呢type wor
包容善良都係幾stereotype既女性特質咁咪肯定有人包容到架
我ex都好大細路 我比佢細7歲都包容到佢

講到慾望 男既點解會對咁樣性格既女有慾望?
咁咪又係睇樣睇身材
如果男既都化妝整容減肥健身 執到靚靚仔仔 肯定大把女接受到啦
睇完隔離安全妹
條女係鍾意扑野既,條仔好似條死屍咁都得
你地仲係度講用咩strategy,真係得啖笑
細力啲咪得
係咪要睇年齡?
男朋友一個月先做一次
佢話三十幾歲就係咁,好正常
同埋話返工好攰
我都想問吓各位巴打,你地係咪都係咁
少就一定比16 18歲時少
一係自己偷打,一係叫雞
女人唔同男人
女人感覺係源自個腦,自己去睇有幾多女人會課金onlyfriends

你講包容,亦都暗示在你諗性唔係用黎enjoy,只係用黎施捨/交换資本

男女關係從黎都係本能見色起意
其實要好觀察對方反應
不過自己太餓就好難顧及到對方
不過慢慢了出水,下身收縮,入狀態
搞到人地起feel分分鐘自己都軟左
起碼1星期2次啦
真話係難聽啲,見佢咁多解釋,啲人一反映下佢可能有咩問題,佢都好為自己著想咁回應,但完全冇係女方方面諗

講真一開始一星期三、四次已經肯定條女唔係性冷感,中間相處過程當中好明顯就有好多令性慾消失嘅事情發生,而當中就係一大班人不斷重複又重複咁講嗰啲嘢,佢都完全覺得自己做得啱,所以飛咗條女
你假設緊個老婆當年大食家定佢講你知?

其實都講到咁點解仲一齊?又因為有小朋友所以忍?
你個堆野要男人做一堆野都未必換到

有時男人就係想個一刻滿足,但女人唔係
未試過高潮係指陰道高潮?
喺連登問只會答你標準18cm 三指粗
絲打話你知 你條野唔掂唔吸引 所以玩厭左
如果係正既玩一世都唔厭
有棍小妹係咪未返過工?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞