警世:唔好搵唔鍾意扑嘢既女朋友

653 回覆
2725 Like 395 Dislike
我娶左個唔係好洗做愛嘅老婆 唉
男人好簡單,第一眼已經可以進入曖昧期

女人同你熟,都未必傾到淫野
熟唔等於曖昧期wor 熟可以係friend zone
同埋曖昧期係雙方有共識先算係
男性單方面暗戀ff唔算係wor
你既定義都有d違反常理
你係女人
自然係自己角度出發,覺得有feel咪接住
無雄性價值你既本能自己會篩走,或者當對方beta咁用西交換價值
咁調轉男人就唔係?
自然係自己角度出發,覺得有feel咪接住
無雌性價值你既本能自己會篩走,或者當對方免費肉便器洩慾
男人第一眼外表fuckable,有機會咪上

男女關係從黎都係由性吸引開始建立

而女人有比對方進入既決定權

男人呢點被動

要女人做免費肉便器易d,定係男人做免費電動鳩易
唔關性別事wor
主要係睇個體吸引力姐
女人同男人產生吸引力既機制係兩樣野
男人是否有吸引力/雄性力量,係要睇自身内核穩定程度

https://m.youtube.com/watch?v=uWbPG08rQm8

一般女人唔會同你解釋復盤,呢個case已經條女夠良心

係男人只係要睇多d良叔講既野
真係要睇多d良叔
以前佢可以一日3 4Q仲好耐好屌得
而家住埋一齊 佢忙咗 一個星期有多先一次
唔鍾意同你扑姐
呢個唔係common sense?
我留言既主旨係樓主當條女係雞
我地可以言歸正傳未?
is not common sense
每個男人都要同欲望呢隻怪獸搏鬥
呢個先係common sense
每個男人都要同欲望呢隻怪獸搏鬥
咁同樓主當條女係雞有咩關係?
最需要個一刻都滿足唔到
無謂繼續付出

男人係唔需要女人陪佢行街買野,或者陪佢做佢興趣既野
情緒都係一樣
女人最興係男人最脆弱需要支持情況黎個致命一擊
你最明白個感受啦
最需要個一刻都滿足唔到
姐係一個女人做唔好一個恆溫飛機杯既責任就唔應該對佢好?

男人係唔需要女人陪佢行街買野,或者陪佢做佢興趣既野
咁咪自相矛盾 咁你唔係講男人興趣係扑嘢?
你意思係男人最脆弱需要支持既情況=鳩痕既時候?
你係咪嗰d課金買鬼王課程既毒撚?
邊有女人唔中意扑野,係你唔識扑嘢咋
扑野因為一定需要女人
唔叫雞唔揾sp何嘗唔係尊重自己既女人?

你呢個位完全無換位思考,因為你係素食撚,點會明。
果然唔明,夏虫不可語冰
咁又係,女人點都會揾到人接住佢地情緒感受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞