警世:唔好搵唔鍾意扑嘢既女朋友

652 回覆
2724 Like 395 Dislike
你講到明想扑野呢下已經衰撚左
唔鍾意你咪唔想同你做
點睇3年都冇扑過,我A0處,佢A2處
去硬哂自己打飛機都唔俾,要偷偷地去廁所自己解決
咁點解唔分手
日日剩係諗住扑嘢唔搵其他嘢玩, 梗係唔想同你扑
分分鐘係樓主屌得佢唔爽所以佢後尾都費事嘥氣
俾個意見樓主
我係女仔黎,同男友同居6年,第一任亦都係現任,男友次次做都係完全冇前戲,佢想做就只係會抽插,事實有研究證明女性有80幾%係對抽插冇感覺,而且冇感覺之餘仲係唔舒服,次次做完下體都會痛,仲要痛半個鐘,同埋男仔果度唔乾淨,搞到陰道發炎有念珠菌睇左好幾次醫生,每次做愛都只有難受,仲要扮舒服要叫扮有反應,但又唔想俾男友知自己咁嘅情況,驚佢內心有條刺,以後都唔同我做,但我絕對唔係性冷感,我用花灑係有高潮到,所以近呢1年買左個吸豆豆嘅玩具,一路用玩具,男友一路抽手插,先覆蓋左抽插果種唔舒服嘅感覺,同埋用玩具會舒服先會出水,所以做完先唔會痛,以前其實係唔舒服有時會冇水所以一路插一路痛,每次都好難受,依加我都多左主動要求,以前係一次都唔會主動,樓主你參考下啦
唔鍾意同你扑咋毒撚
有種人就係鍾意等對方開口
扑野扑到受罪咁
早走早著
冇圖點討論
我真絲,其實唔係好鐘意高潮

平時都唔係好需要上床,只有間唔中,寂寞嗰陣想要啲慰藉

但係如果同居就唔會寂寞啦,咁反而更加唔需要上床
高潮好攰,不如瞓覺好過
想問你發炎係咪上床前冇沖涼?

我次次都沖,唔敢唔沖,條仔條9都要翻出黎洗乾淨
我個個就係性冷感
就算有沖都可能係沖唔乾淨,因為我前期唔知,發炎多次之後先覺得唔對路,平時都冇事,係同佢做完先會發炎,跟住有問佢先知佢沖涼係唔會用淋浴露卒pat pat 同卒乾淨條jer,佢話佢一路都係用花灑沖下個pat pat就算,連痾屎嘅地方都從來冇用淋浴露洗過,可想而知佢沖涼根本就冇洗乾淨
感謝回覆
原來會咁伏

我條仔自己沖涼唔會翻包皮,所以上床前我會幫佢沖,翻到見哂頭,用沐浴露咁翻,手滑啲,會冇咁易整痛佢。
其實我有搵過下資料點解淨抽插冇感覺,因為女仔陰道入面個G點係要去到陰道果個G點位之後要頂上去先會有爽嘅感覺,而男友條jer係一直線,尾端完全冇彎上去,所以抽插只係直出直入,完全冇頂上去個G點位,所以先冇feel
我抽插都冇乜feel。
用手會啱位啲

但其實我當交功課,條仔出左就得。有冇高潮都冇所謂。
佢平時對我好,我都會喺性方面entertain 佢。
yes, 我之前都係,佢對我好好,所以性方面我會滿足佢,但如果女仔對抽插冇feel其實好麻煩,因為冇feel唔舒服根本唔會出水,女性本身陰道就係會有微濕,所以男仔先會入到去,但冇feel出唔到水,插一陣就會唔夠水,女仔陰道內壁係好薄,男仔繼續插會摩損個陰道,所以先會次次做都會痛,我之後買左個玩具先會高潮到同出水,夠水所以做完先唔會痛,同埋先會享受做嘅過程
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞