警世:唔好搵唔鍾意扑嘢既女朋友

652 回覆
2724 Like 395 Dislike
個半鐘勁撚耐喎
巴打,我唔知點回覆你,係好多女一開始都會扑嘢,而且次數都幾密,但時間長咗,就減少次數。

我唔係話減少次數唔得,但減到好似我個situation咁,2個月都冇一次,我不能夠接受

如果我係唯一一個,咁我認衰,可能我真係廢,搞到唔舒服。但問題係其實好多巴打都有同樣經歷..

唔鍾意扑嘢唔係錯,你估我地又好撚鍾意買LV Chanel比班港女咩。況且佢自己都話性冷感,所以唔想做,呢個咪原因咯….
幻想係早晚1Q
條女濕晒勁淫咁追撚含

事實係返到酒店就攤屍咁訓
第二朝自然醒之後趕住出門口
即係佢唔滿意你床上表現囉
好多男人一嚟就插,以為個個都鐘意大大力
做前戲又係睇av學返嚟,亂咁周圍捽
都無同另一半溝通過想點玩
一味都係自己「覺得」
女人覺得唔爽就唔想同你做
個醫生同我講咗話應該係心理作用,因為如果有一次係整到痛嘅話,之後每次入去條女就會認住痛,之後就會惡性循環,所以佢話試吓用Ky
Btw,巴打你都去帶條女去睇吓醫生,咪當check吓有冇子宮頸癌同埋HPV。
結咗婚仲慘
想扑嘢都要又毅又氹好似行乞咁

利申:朋友講,佢每星期都出去叫雞
算啦 就算你話廿四小時係一齊連登仔都會話你條女偷食㗎啦
冇錢買名牌=/=男朋友唔達標
用有冇錢買名牌做關係健康標準
夾硬儲錢買袋比女朋友,希望換取扑嘢機會
你本身都主動降低緊自己地位
而佢亦都唔滿意你當佢係雞
唔知係我條女係咁
抑或個個女人都唔同
有冇食得多女嘅巴打分享吓
Why
你廢無辦法令條女愛上扑野
點解我唔想要做愛既時候,仲要配合你,假扮自己情感去做愛。
我覺得最大原因係唔舒服
所以後尾先唔想扑
有好多女仔高潮都係扮出嚟氹下你

見得多
咯乜鬼
一定係入廁所前遇到靚仔,之後利用嗰幾分鐘出軌,連登邏輯習慣曬
咁如果條女扮高潮可以震撚到瀨尿蝦上水咁,我抵比佢呃
手都分埋,傾都無得傾,依家玩揭尾故?
扑係係要講feel,唔再鍾意你個人咪唔想俾你掂
認同
好難同你溝通,你點話點好啦,希望你唔好遇到任何性冷感既女人
根本價值觀錯曬
依個世界大把有錢人,咁係咪第二個男仔送Hermes就可以同樓主個EX扑嘢
好認同一段感情sex好重要 keep住有親密接觸愛意係會濃好多
不過睇到你話你有物質付出 個女嘅就應該要扑嘢
仲要稱女朋友係私家雞你真係垃圾嚟 咁嘅心態 去叫雞唔好拍拖害人啱你啲
你先係難溝通嗰個
只係聽自己想聽說話,嗰幾個臭錢買LV/Chanel就以為自己好把閉?如果一段關係靠依啲維持,唔怪得分手,你之後遇多幾多個都會一樣結果
你EX唔想講到咁白咪同你講性冷感唔俾你掂囉,反正你都係只想聽自己啱聽說話,都唔會"溝通"
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞